Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Levure
- 65 g de lait entier
- 10 g de levure fraîche
- 60 g de farine, type 00 (farine Manitoba)
Pâte
- 200 g de farine, type 00 (farine Manitoba)
- 70 g de lait entier
- 2 jaunes d'oeufs
- 65 g de sucre
- 70 g de yaourt grec
- 1 pincée de sel
- 50 g de beurre
- 100 g de pastilles de chocolat blanc
- 50 g de fruits déshydratés (fruits rouges), trempés dans l'eau, pressés et bien séchés
Finition
- 2 blancs d'oeufs
- des noisettes, hachées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1670.8 kJ / 399.3 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 58.7 g
- Tuk
- 8.3 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 25.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glace à la vanille
12 Std.
Cœurs meringués
2 Std.
Glace à la vanille
12 Std.
Canestrelli (Biscuits italiens aux jaunes d'oeufs)
1 Std. 25 Min
Vinaigrette aux herbes et à l'ail
10 Min
Biscuits à la rhubarbe et au citron
1h
Antonio Bachour: Tartelettes au chocolat et aux framboises (métrique)
3 Std. 10 Min
Sauce caramel vanille bourbon
40 λεπτ.
Baguettes au levain
15u.
Sablés à la crème au citron
1h 30min
Glace vanille au caramel salé
14u.
Mousse de fruits rouges (TM6 Metric)
10 Min