Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 - 200 g de queso emmental en trozos
Caldo de carne
- 500 g de huesos de ternera (caña y rodilla) en trozos
- 100 g de cebolla en cuartos
- 100 g de apio en trozos
- 100 g de puerro en trozos
- 1 bouquet garni (atadillo de hierbas), p.ej. laurel, tomillo, perejil y romero
- 1500 - 1600 g de agua
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 2 clavos enteros
Sopa
- 50 g de mantequilla en trozos
- 500 g de cebolla en octavos
- 2 cucharaditas de sal
- 6 - 12 rebanadas de pan del día anterior tostadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1896 kJ / 454 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 1306 mg
Alternativní recepty
Crema de calabaza y jengibre con anacardos
35min
Concentrado de caldo de carne y verduras (Cocción lenta)
3h
Estofado polaco de cerdo Podhale (Bigos)
1h 40min
Tarta flambeada de gorgonzola, pera y nueces
1h
Verduras fermentadas en conserva
64h 20min
Bacalao a baja temperatura con patatas rotas (Al vacío)
1h 50min
Sopa de cebolla
1h 10min
Sopa francesa de cebolla
1h
Sopa marroquí de lentejas rojas
30 Min
Caldo oscuro de ternera
2h 10min
Espigas de cerveza, queso y cebolla frita
14h
Chalota caramelizada (250 g)
25min