Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 - 200 g de queso emmental en trozos
Caldo de carne
- 500 g de huesos de ternera (caña y rodilla) en trozos
- 100 g de cebolla en cuartos
- 100 g de apio en trozos
- 100 g de puerro en trozos
- 1 bouquet garni (atadillo de hierbas), p.ej. laurel, tomillo, perejil y romero
- 1500 - 1600 g de agua
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 2 clavos enteros
Sopa
- 50 g de mantequilla en trozos
- 500 g de cebolla en octavos
- 2 cucharaditas de sal
- 6 - 12 rebanadas de pan del día anterior tostadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1896 kJ / 454 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 1306 mg
Alternativní recepty
Sofrito chileno
20min
Cremoso de mote
1 godz. 20 min
Sopa de cebolla
1h 10min
Dip de alcachofas
35min
Crema de cebolla de Fuentes con trufa
1h 30min
Ensalada de kanikama y rabanitos
25min
Sopa francesa de cebolla
1 godz.
Helado de harina tostada
12h
Callos a la madrileña
1h 50min
Empanada de pino al horno
4 godz.
Tarta Tatín (Puntos del azúcar)
1 godz.
Mermelada de albaricoque con jengibre
1 godz.