Espárragos con huevos poché al vacío

Espárragos con huevos poché al vacío

3.9 34 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 20min.
4 raciones

Suroviny

  • 1600 g de agua
  • 30 g de zumo de limón
    1 cucharadita rasa de ácido ascórbico (vitamina C en polvo)
  • aceite de oliva para engrasar
  • 4 huevos
  • 150 g de espárragos verdes (max. 14 cm de largo)
  • 2 dientes de ajo aplastados
  • 2 cucharadas de aceite de oliva virgen extra (y algo más para servir)
  • sal al gusto
  • pimienta negra, molida al gusto
  • aceite de oliva virgen extra

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 81 mg
Protein 7 g
Kalorie 550 kJ / 132 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...