![Sopa de coliflor y bacalao con tocino Sopa de coliflor y bacalao con tocino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3fd247b4-329b-4fce-8be4-80884199bf8d/Derivates/0328d75b-a26c-478e-bbcc-0e054bb7abcb.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla blanca, en cuartos
- 50 g de tocino, en cubos (aprox. 1 cm)
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 600 g de coliflor, en rebanadas (2-3 cm)
- 600 g de agua
- 2 cditas de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta blanca molida, o al gusto
- 500 g de filete de bacalao, fresco, deshuesado, cortado en trozos (3-4 cm)
- 50 g de tocino, en cubos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1438 kJ / 344 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de espárragos verdes con piñones picantes
1hod.
Crema de espárragos verdes y espinacas
40min
Crema de champiñones
20 Min
Crema de coliflor con piñones
40min
Crema de coliflor y brócoli
40min
Crema de brócoli y manzana verde
35 min
Sopa de brócoli y gorgonzola con crutones
40min
Sopa de brócoli
15 Min
Sopa de cebolla TM6
55min
Crema de espinacas con nuez
20 Min
Crema de zanahoria y jengibre
55min
Crema de calabacita
25 Min