Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla blanca, en cuartos
- 50 g de tocino, en cubos (aprox. 1 cm)
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 600 g de coliflor, en rebanadas (2-3 cm)
- 600 g de agua
- 2 cditas de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta blanca molida, o al gusto
- 500 g de filete de bacalao, fresco, deshuesado, cortado en trozos (3-4 cm)
- 50 g de tocino, en cubos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1438 kJ / 344 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de brócoli
15min
Potaje versátil de verduras TM6
45min
Crema de espinacas con nuez
20 min
Sopa de berenjena asada
40min
Crema de coliflor con piñones
40min
Crema de brócoli y manzana verde
35 Min
Sopa de calabaza con camarones y caviar
25 min
Sopa de zanahoria y espárragos con almendras
30min
Crema de espárragos y queso Brie
30min
Sopa de zanahoria y apio nabo con aceite de hierbas
45min
Crema de espárragos verdes con piñones picantes
1h
Crema de champiñones
20 min