Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla blanca, en cuartos
- 50 g de tocino, en cubos (aprox. 1 cm)
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 600 g de coliflor, en rebanadas (2-3 cm)
- 600 g de agua
- 2 cditas de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta blanca molida, o al gusto
- 500 g de filete de bacalao, fresco, deshuesado, cortado en trozos (3-4 cm)
- 50 g de tocino, en cubos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1438 kJ / 344 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de pimiento con calabacitas
30 Min
Crema de coliflor con piñones
40 Min
Sopa de coliflor y garbanzos
50 Min
Crema de brócoli y manzana verde
35 Min
Sopa de brócoli
15 Min
Crema de champiñones
20 min
Sopa de berenjena asada
40 Min
Sopa fría de coliflor
5h
Crema de zanahoria y jengibre
55 Min
Crema de espinacas con nuez
20 min
Crema de calabacita
25 Min
Crema de espárragos y queso Brie
30 Min