
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla blanca en cuartos
- 50 g de tocino en cubos (aprox. 1 cm)
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 600 g de coliflor en rebanadas (2-3 cm)
- 600 g de agua
- 2 cditas de sal o al gusto
- ½ cdita de pimienta blanca molida o al gusto
- 500 g de filete de bacalao, fresco deshuesado, cortado en trozos (3-4 cm)
- 50 g de tocino en cubos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 344 kcal / 1438 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de coliflor con piñones
40min
Sopa de betabel con tostadas gourmet
50min
Crema de espárragos verdes y espinacas
40min
Sopa de poro y papa
30min
Crema de espárragos y queso Brie
30min
Sopa de hongos y epazote
35min
Crema de flor de calabaza
30min
Crema vegana de acelgas
30min
Crema de elote y estragón
1hod.
Sopa de brócoli y gorgonzola con crutones
40min
Sopa de brócoli
15min
Crema de espinacas con nuez
20min