Sopa de coliflor y bacalao con tocino

Sopa de coliflor y bacalao con tocino

4.6 13 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 30min
4 porciones

Suroviny

  • de cebolla blanca en cuartos
    100 g
  • de tocino en cubos (aprox. 1 cm)
    50 g
  • de aceite de oliva extra virgen
    40 g
  • de coliflor en rebanadas (2-3 cm)
    600 g
  • de agua
    600 g
  • de sal o al gusto
    2 cditas
  • de pimienta blanca molida o al gusto
    ½ cdita
  • de filete de bacalao, fresco deshuesado, cortado en trozos (3-4 cm)
    500 g
  • de tocino en cubos
    50 g

Nutriční hodnoty na 1 porción

Kalorie 344 kcal / 1438 kJ
Protein 28 g
Tuk 21 g
Sacharidy 10 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 5 g
Sodík 1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...