Sopa de coliflor y bacalao con tocino
TM6 TM5 TM31

Sopa de coliflor y bacalao con tocino

4.6 (13 hodnocení)

Suroviny

  • 100 g de cebolla blanca, en cuartos
  • 50 g de tocino, en cubos (aprox. 1 cm)
  • 40 g de aceite de oliva extra virgen
  • 600 g de coliflor, en rebanadas (2-3 cm)
  • 600 g de agua
  • 2 cditas de sal, o al gusto
  • ½ cdita de pimienta blanca molida, o al gusto
  • 500 g de filete de bacalao, fresco, deshuesado, cortado en trozos (3-4 cm)
  • 50 g de tocino, en cubos

Nutriční hodnoty
na 1 porción
Kalorie
1438 kJ / 344 kcal
Protein
28 g
Sacharidy
10 g
Tuk
21 g
Nasycený tuk
5 g
Vláknina
3.5 g
Sodík
1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty