
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de granos de espelta
- agua para remojar
- 1 diente de ajo pelado
- 5 g de jengibre pelado y en rebanadas (2 mm)
- 1 cda de miel de abeja
- 1 cdita de sal
- 30 g de jugo de limón verde
- 30 g de salsa de soya
- 400 g de agua
- 10 g de aceite vegetal
- 600 - 800 g de filetes de pescado blanco p. ej. besugo, lubina, bacalao, en 4 trozos (aprox. 150 g - 200 g cada trozo)
- 200 g de acelgas en trozos (aprox. 4 cm)
- 10 g de hojas de cilantro, frescas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 374.3 kcal / 1566.2 kJ
- Protein
- 39.3 g
- Tuk
- 6.9 g
- Sacharidy
- 43.7 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Sodík
- 1113.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado empapelado con verduras
1hod. 15min
Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos
40min
Ensalada de lenguado con papas, pimientos y aderezo, al vacío TM6
1hod. 55min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25min
Brócoli al vapor (400 g) en Varoma
25min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15min
Pescado empapelado con puré de calabaza
45min
Pescado empapelado al chile serrano
30min
Trucha al vapor con puré de brócoli
40min
Ensalada fresca de quinoa
25min
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30min