Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de granos de espelta
- agua, para remojar
- 1 diente de ajo, pelado
- 5 g de jengibre, pelado y en rebanadas (2 mm)
- 1 cda de miel de abeja
- 1 cdita de sal
- 30 g de jugo de limón verde
- 30 g de salsa de soya
- 400 g de agua
- 10 g de aceite vegetal
- 600 - 800 g de filetes de pescado blanco, p. ej. besugo, lubina, bacalao, en 4 trozos (aprox. 150 g - 200 g cada trozo)
- 200 g de acelgas, en trozos (aprox. 4 cm)
- 10 g de hojas de cilantro, frescas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1566.2 kJ / 374.3 kcal
- Protein
- 39.3 g
- Sacharidy
- 43.7 g
- Tuk
- 6.9 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Sodík
- 1113.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25min
Pescado empapelado con verduras
1 Std. 15 Min
Ensalada de quinoa con tofu
55 Min
Ensalada de quinoa
25min
Ensalada de pasta de verano
30min
Arroz jazmín al vapor con té limón
40min
Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos
40min
Ensalada fresca de quinoa
25min
Papillotes de merluza austral con puré de papas
45 Min
Col al vapor (300 g) en cestillo
15min
Fajitas de res con verduras salteadas
30min
Ensalada de pollo con quinoa
40min