Paquetes de pescado al vapor con acelgas

Paquetes de pescado al vapor con acelgas

4.5 4 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 40min
4 porciones

Suroviny

  • de granos de espelta
    200 g
  • agua para remojar
  • diente de ajo pelado
    1
  • de jengibre pelado y en rebanadas (2 mm)
    5 g
  • de miel de abeja
    1 cda
  • de sal
    1 cdita
  • de jugo de limón verde
    30 g
  • de salsa de soya
    30 g
  • de agua
    400 g
  • de aceite vegetal
    10 g
  • de filetes de pescado blanco p. ej. besugo, lubina, bacalao, en 4 trozos (aprox. 150 g - 200 g cada trozo)
    600 - 800 g
  • de acelgas en trozos (aprox. 4 cm)
    200 g
  • de hojas de cilantro, frescas
    10 g

Nutriční hodnoty na 1 porción

Kalorie 374.3 kcal / 1566.2 kJ
Protein 39.3 g
Tuk 6.9 g
Sacharidy 43.7 g
Vláknina 7.1 g
Nasycený tuk 1.3 g
Sodík 1113.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...