Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de granos de espelta
- agua, para remojar
- 1 diente de ajo, pelado
- 5 g de jengibre, pelado y en rebanadas (2 mm)
- 1 cda de miel de abeja
- 1 cdita de sal
- 30 g de jugo de limón verde
- 30 g de salsa de soya
- 400 g de agua
- 10 g de aceite vegetal
- 600 - 800 g de filetes de pescado blanco, p. ej. besugo, lubina, bacalao, en 4 trozos (aprox. 150 g - 200 g cada trozo)
- 200 g de acelgas, en trozos (aprox. 4 cm)
- 10 g de hojas de cilantro, frescas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1566.2 kJ / 374.3 kcal
- Protein
- 39.3 g
- Sacharidy
- 43.7 g
- Tuk
- 6.9 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Sodík
- 1113.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30 min
Pescado empapelado con verduras
1 Std. 15 Min
Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos
40 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min
Filetes de pescado al vapor (5-6)
25min
Sopa de verduras y frijoles
15min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25min
Huevos en cocotte con espinacas
30 min
Sopa de coliflor y pollo
40 min
Ensalada de frijoles, aguacate y atún
20 min
Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón
35min
Trucha al vapor con puré de brócoli
40 min