Boloñesa de avellanas

Boloñesa de avellanas

4.7 10 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 porciones

Suroviny

  • 40 g de queso parmesano en trozos (3 cm)
  • 150 g de avellanas
  • 3 cdas de hierbas de Provenza secas
  • 2 dientes de ajo pelados
  • 150 g de poro en trozos (3 cm)
  • 50 g de aceite de oliva
  • 800 g de jitomate en cubos pequeños
  • 1 cda de puré de jitomate
  • 15 g de hojas de albahaca fresca
  • 2 pizcas de azúcar
  • 2 pizcas de pimienta negra molida
  • 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
  • 100 g de agua
  • hojas de albahaca frescas para decorar

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Sodík 183.2 mg
Protein 11.6 g
Kalorie 1904.1 kJ / 455.1 kcal
Tuk 38.6 g
Vláknina 8.1 g
Nasycený tuk 5.2 g
Sacharidy 22.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...