Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de queso parmesano, en trozos (3 cm)
- 150 g de avellanas
- 3 cdas de hierbas de Provenza secas
- 2 dientes de ajo, pelados
- 150 g de poro, en trozos (3 cm)
- 50 g de aceite de oliva
- 800 g de jitomate, en cubos pequeños
- 1 cda de puré de jitomate
- 15 g de hojas de albahaca fresca
- 2 pizcas de azúcar
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 100 g de agua
- hojas de albahaca frescas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1904.1 kJ / 455.1 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Sacharidy
- 22.2 g
- Tuk
- 38.6 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 8.1 g
- Sodík
- 183.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de lentejas y frijoles alta en proteínas
40 Min
Ensalada de betabel sobre pan integral con queso panela TM6 (Pelar)
40 Min
Dip de queso italiano
4h 10min
Penne Puttanesca
40 Min
Kipe crudo
30 Min
Espagueti con pan, anchoas y aceite de cayena
40 Min
Arroz basmati
40 Min
Ensalada de verduras con salsa de nuez de la India
2 Std. 45 Min
Ensalada fresca de quinoa
25 Min
Pasta con camarones
35 Min
Coctel de champiñones
20 min
Linguini frutti di mare para 2
40 Min