Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 克 牛腱肉 ,切2×2厘米
- 70 克 料酒
- 2 茶匙 盐 ,根据个人口味调节
- 1630 克 水
- 3 片 姜
- 450 克 猪大排肉 ,切成1.5厘米厚度的片
- 1 小撮 白胡椒粉
- 15 克 淀粉
- ½ 颗. 蛋
- 1 茶匙 老抽
- 1 茶匙 生抽
- 300 克 带鱼 ,切段
- 2 片 姜 ,切丝
- 2 根 葱 ,切段
- ¼ 茶匙 盐
- 6 - 7 颗 青菜 ,一切四
- 50 克 油
- 60 克 葱 ,洗净沥干
- 适量 油 ,煎制用
- 1 汤匙 咖喱粉
- 10 克 老抽
- 10 克 生抽
- 20 克 糖
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 3153.8 kJ / 754.5 kcal
- Protein
- 69.6 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 42.3 g
- Nasycený tuk
- 11.8 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 2033.9 mg