Poireaux et œufs durs, sauce gribiche
TM6 TM5 TM31

Poireaux et œufs durs, sauce gribiche

3.2 ( 38 hodnocení )

Suroviny

  • 500 g d'eau
  • 4 blancs de poireau fendus en deux dans la longueur
  • 4 œufs
  • 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches ciselé (persil, menthe, verfeuil, aneth...)
  • 250 g de yaourt nature
  • 1 c. à soupe de câpres en saumure
  • 1 c. à soupe de moutarde de Dijon
  • poivre moulu

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
160 kcal / 669 kJ
Protein
11 g
Tuk
7 g
Sacharidy
11 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty