Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Frolla al cacao
- 140 g di zucchero
- 210 g di farina tipo 1
- 40 g di cacao amaro in polvere
- 1 pizzico di bicarbonato di sodio
- 1 pizzico di sale
- 100 g di burro morbido
- 2 uova
Ripieno alle mandorle
- 150 g di mandorle pelate
- 100 g di zucchero
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 2 uova
- 100 g di confettura di pere (o a piacere)
- latte q.b. per spennellare
Glassa e termine della preparazione
- 200 g di cioccolato bianco
- codette colorate
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 3129 kJ / 748 kcal
- Protein
- 18.9 g
- Sacharidy
- 61.6 g
- Tuk
- 45.7 g
- Vláknina
- 7.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chiacchiere
1 godz. 35 min
Veneziane mignon
2j 30 menit
Scarcella di pasqua ripiena
55 Min
Biscotti ciok
3sa
Calzoncelli melfitani
1 Std. 40 Min
Cartellate
1 godz. 5 min
Cupcake mimosa
1j
Cupcake mimosa all'arancia
1 godz. 5 min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1j 20 menit
Pettole pugliesi
3sa
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min
Bignè con crema pasticcera
3sa