Pandoro al caffè con salsa al caramello

Pandoro al caffè con salsa al caramello

3.6 32 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 12hod. 30min.
1 Ricetta completa

Suroviny

Biga
  • 30 g di acqua
  • 25 g di lievito di birra fresco
  • 5 g di caffè solubile
  • 10 g di zucchero
  • 85 g di farina manitoba
Primo impasto
  • 1 uovo
  • 30 g di zucchero
  • 30 g di burro
  • 105 g di farina manitoba
  • 10 g di amaretti sbriciolati
Secondo impasto
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 50 g di zucchero
  • 150 g di farina manitoba
  • ½ cucchiaino di sale
  • 85 g di burro a tocchetti
  • 1 uovo

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Ricetta completa

Sodík 215 mg
Protein 58.6 g
Kalorie 10974.6 kJ / 2623 kcal
Tuk 108.9 g
Vláknina 8.8 g
Nasycený tuk 63.3 g
Sacharidy 346 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...