Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 2 zucche spaghetti (circa 700 g l'una), a metà, private dei semi
-
20
g di olio extravergine di oliva
nebo 20 g di olio di oliva - 170 - 200 g di porro, solo la parte bianca, a rondelle (1 cm)
- 250 g di foglie di spinaci freschi
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 2 uova
- 2 cucchiaini di sale
- 3 pizzichi di pepe bianco macinato
- 50 g di arachidi pelate al naturale
- foglie di basilico fresche, per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2518.8 kJ / 602 kcal
- Protein
- 26.8 g
- Sacharidy
- 35.5 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 1.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto spinaci e piselli
35 Min
Pasta con cavolo rosso e pistacchi (senza glutine)
50 min.
Purè di zucca e patate
1 godz. 30 min
Risotto fiorito alla rapa rosa e noci con quenelle di ricotta ed erbe aromatiche
40 Min
Carote pelate (TM6)
5 min
Insalata di pasta con rucola, piselli e pinoli; muffin banana e lamponi (Bimby Friend)
1h
Carote fermentate
84h 30min
Polenta bianca con carciofi
1 godz. 30 min
Tacchino cremoso con funghi a Cottura Lenta
4h
Melanzane al miso sottovuoto
2sa 45 dk
Polpettine di manzo vietnamite con noodles piccanti
1h
Trofie fave, asparagi e pancetta
40 Min