
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 2 zucche spaghetti (circa 700 g l'una), a metà, private dei semi
-
20
g di olio extravergine di oliva
nebo 20 g di olio di oliva - 170 - 200 g di porro solo la parte bianca, a rondelle (1 cm)
- 250 g di foglie di spinaci freschi
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 2 uova
- 2 cucchiaini di sale
- 3 pizzichi di pepe bianco macinato
- 50 g di arachidi pelate al naturale
- foglie di basilico fresche per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 602 kcal / 2518.8 kJ
- Protein
- 26.8 g
- Tuk
- 42 g
- Sacharidy
- 35.5 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Sodík
- 1.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pentolata di riso e zucca (2 porzioni)
50min
Pentolata di riso e zucca
50min
Zuppa leggera con verdure di primavera
35min
Granita alle mandorle e lime
10min
Riso basmati, fave e piselli (TM6)
40min
Spaghetti di zucchine con salsa alle olive e menta
30min
Fusilli alle zucchine in vasocottura
50min
Granita di fichi e mandorle
15min
Riso all'aneto, fagioli di Lima e melograna
45min
Risotto con uva e funghi
30min
Cioccolato caldo con liquore all'arancia
15min
Risotto fiorito alla rapa rosa e noci con quenelle di ricotta ed erbe aromatiche
40min