Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 filetti di branzino
- 8 foglie di basilico fresche, lavate
- 150 g di olive nere denocciolate + 16 per involtini
- 8 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- pinoli sgusciati q.b.
- 8 pizzichi di sale
- 8 pizzichi di pepe nero macinato
- 300 g di taccole
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di capperi sotto sale, ben dissalati
- 30 g di acciughe sott'olio
- 1 peperoncino piccante rosso
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di salsa di pomodoro
- 100 g di acqua
Cottura della pasta (opzionale)
- 1600 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 320 g di pasta secca corta
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3456 kJ / 26 kcal
- Protein
- 50.8 g
- Sacharidy
- 78.3 g
- Tuk
- 32.5 g
- Nasycený tuk
- 112.5 g
- Vláknina
- 8.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetto di orata con peperoni (TM6)
25 min
Involtini di tacchino con sugo all’arrabbiata
1h
Vellutata di verdure e pesce al vapore
40min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1h 20 min
Arrosto di tacchino ripieno
1h 30min
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40min
Arrosto di tacchino con ratatouille
1h
Polpettone di manzo ripieno sottovuoto
5h
Involtini di pollo ripieni sottovuoto con salsa ai peperoni
2h 10min
Pappa al pomodoro con verdurine
1h 30min
Roastbeef in salsa verde con patate
40min
Pollo ripieno di pancetta e zucchine sottovuoto
3h 30min