Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 filetti di branzino
- 8 foglie di basilico fresche, lavate
- 150 g di olive nere denocciolate + 16 per involtini
- 8 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- pinoli sgusciati q.b.
- 8 pizzichi di sale
- 8 pizzichi di pepe nero macinato
- 300 g di taccole
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di capperi sotto sale, ben dissalati
- 30 g di acciughe sott'olio
- 1 peperoncino piccante rosso
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di salsa di pomodoro
- 100 g di acqua
Cottura della pasta (opzionale)
- 1600 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 320 g di pasta secca corta
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3456 kJ / 26 kcal
- Protein
- 50.8 g
- Sacharidy
- 78.3 g
- Tuk
- 32.5 g
- Nasycený tuk
- 112.5 g
- Vláknina
- 8.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di verdure e pesce al vapore
40min
Involtini di tacchino con sugo all’arrabbiata
1u.
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1u. 20min
Carote sottovuoto al miele
1u. 20min
Spritz analcolico zenzero e fragole (TM6)
15min
Merluzzo allo zenzero con crema di broccoli sottovuoto
2u.
Croccante ai pistacchi
1u.
Ananas sottovuoto
1h 15min
Involtini di melanzane con sugo alle verdure
1u.
Croccante a nido d'ape
1h 30 min
Risotto alle erbe aromatiche (TM6)
35min
Mojito analcolico (TM6)
10min