Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 filetti di branzino
- 8 foglie di basilico fresche, lavate
- 150 g di olive nere denocciolate + 16 per involtini
- 8 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- pinoli sgusciati q.b.
- 8 pizzichi di sale
- 8 pizzichi di pepe nero macinato
- 300 g di taccole
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di capperi sotto sale, ben dissalati
- 30 g di acciughe sott'olio
- 1 peperoncino piccante rosso
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di salsa di pomodoro
- 100 g di acqua
Cottura della pasta (opzionale)
- 1600 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 320 g di pasta secca corta
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3456 kJ / 26 kcal
- Protein
- 50.8 g
- Sacharidy
- 78.3 g
- Tuk
- 32.5 g
- Nasycený tuk
- 112.5 g
- Vláknina
- 8.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortino di broccoli e speck in vasocottura
1 Std. 30 Min
Polpette al sugo in vasocottura
1 Std. 30 Min
Bocconcini di pollo all'arancia in vasocottura
1 Std. 10 Min
Bocconcini di manzo dorati (ben cotti)
10min
Dolce di mele in vasocottura
1 Std.
Mousse di scampi e sogliole
35min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Lasagne al radicchio e provola in vasocottura
1 Std. 30 Min
Insalata greca tiepida in vasocottura
1 Std.
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Bocconcini di manzo dorati (media cottura)
15 min
Roastbeef in salsa verde con patate
40 Min