Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polpette alla fiorentina
- 10 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 140 g di spinaci baby freschi
- 3 spicchio di aglio
- 85 g di pangrattato
- 1 cucchiaio di cipolla in polvere
- 1 cucchiaino di origano secco
- 450 g di carne trita di manzo
- 1 uovo, grande (63-73 g)
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 55 g di latte
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 85 g di cipolla, a pezzi
- 55 g di olio extravergine di oliva
- olio extravergine di oliva, per oliare
Linguine e sugo al pomodoro
- 850 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- 4 - 5 foglie di basilico fresco
- 1250 g di acqua
- 350 g di pasta secca tipo linguine
- 4 - 5 foglie di basilico fresco, lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2464 kJ / 589 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo alla romana
1 Std. 10 Min
Pollo, cipolle e peperoni con riso
1 Std.
Polpette in salsa spagnola
1 Std.
Polpette alla calabrese
50min
Stufato di maiale, mele e lenticchie
55 min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1 Std. 30 Min
Eggah con caponata
50min
Cannelloni di carne con sugo alle verdure
1 godz. 5 min
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1 Std.
Tortillas messicane con maiale
1 Std. 20 Min
Scaloppine alla perugina
30min
Pollo ripieno di pancetta e zucchine sottovuoto
3 Std. 30 Min