Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Citronette al prezzemolo
- ½ spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 2 grani di pepe bianco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 pizzico di sale
Calamari
- 650 g di calamari freschi piccoli, ad anelli
- 700 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 100 g di olive taggiasche denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1248.1 kJ / 298.3 kcal
- Protein
- 25.6 g
- Sacharidy
- 6.6 g
- Tuk
- 18.6 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 470.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carciofi stufati
30 min
Moscardini al limone
30 min
Insalata di calamari
55 Min
Salmone all'arancia con agretti
40 Min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30 min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30 min
Calamari Sottovuoto
50 min
Asparagi sottovuoto
50 min
Contorno di carciofi sottovuoto
50 min
Insalata di calamari al limone
35 Min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5h 30min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 min