Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Citronette al prezzemolo
- ½ spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 2 grani di pepe bianco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 pizzico di sale
Calamari
- 650 g di calamari freschi piccoli, ad anelli
- 700 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 100 g di olive taggiasche denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1248.1 kJ / 298.3 kcal
- Protein
- 25.6 g
- Sacharidy
- 6.6 g
- Tuk
- 18.6 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 470.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2 godz.
Insalata di calamari al limone
35min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1 godz.
Calamari Sottovuoto
50min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5h 30min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3 Std. 30 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20 min
Contorno di carciofi sottovuoto
50min