Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta

Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta

4.6 50 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 5hod. 30min.
4 porzioni

Suroviny

Citronette al prezzemolo
  • ½ spicchio di aglio
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 2 grani di pepe bianco
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 30 g di succo di limone spremuto fresco e filtrato
  • 1 pizzico di sale
Calamari
  • 650 g di calamari freschi piccoli, ad anelli
  • 700 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 100 g di olive taggiasche denocciolate

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 470.8 mg
Protein 25.6 g
Kalorie 1248.1 kJ / 298.3 kcal
Tuk 18.6 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 2.8 g
Sacharidy 6.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...