
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Citronette al prezzemolo
- ½ spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
- 2 grani di pepe bianco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di succo di limone spremuto fresco e filtrato
- 1 pizzico di sale
Calamari
- 650 g di calamari freschi piccoli, ad anelli
- 700 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 100 g di olive taggiasche denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 298.3 kcal / 1248.1 kJ
- Protein
- 25.6 g
- Tuk
- 18.6 g
- Sacharidy
- 6.6 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Sodík
- 470.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3hod.
Calamari Sottovuoto
50min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5hod. 30min
Insalata di calamari e pesche
40min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2hod.
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1hod. 20min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3hod. 20min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Baccalà sottovuoto con noci alla sarda
1hod. 10min
Polpo agli agrumi
1hod.
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1hod. 10min
Polpo su farinata di ceci
5hod.