Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polenta
- 250 g di farina di mais bramata
- 1950 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 10 g di olio extravergine di oliva
Spinaci filanti
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 125 g di formaggio Asiago a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
-
500
g di foglie di spinaci freschi, lavati
nebo 500 g di spinaci in foglia surgelati - 50 g di cipolla a pezzi
- ½ spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo ½ dado per brodo vegetale - 1 pizzico di sale (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1376 kJ / 329 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 36.6 g
- Tuk
- 13.3 g
- Sodík
- 2.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittatine alle cime di rapa
1 Std.
Finocchi ripieni
1 Std.
Spinaci filanti
40 Min
Rotoli di broccoli con squacquerone
1 Std.
Burger di spinaci
40 Min
Frittata broccoli e prosciutto
35min
Frittata di spinaci al forno
45 Min
Saccottini agli spinaci
1h 30min
Involtini di fagiolini, patate e burro al timo
50min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 Min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1h 40min
Spinaci al burro
30 Min