Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polenta
- 250 g di farina di mais bramata
- 1950 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 10 g di olio extravergine di oliva
Spinaci filanti
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 125 g di formaggio Asiago a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
-
500
g di foglie di spinaci freschi, lavati
nebo 500 g di spinaci in foglia surgelati - 50 g di cipolla a pezzi
- ½ spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo ½ dado per brodo vegetale - 1 pizzico di sale (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1376 kJ / 329 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 36.6 g
- Tuk
- 13.3 g
- Sodík
- 2.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccine con pomodorini
3 godz. 40 min
Crêpes alle zucchine
1 godz. 15 min
Pane bianco
3h
Focaccia alle melanzane
1 godz. 50 min
Finocchi ripieni
1 Std.
Croissant salati agli spinaci
3h
Ghirlanda di pane golosa
2h 45min
Crostini di pane integrale con crema al caprino, capperi e pinoli
3h
Focaccia caprese
3h 30min
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
2 godz. 10 min
Parmigiana di patate
2 Std.
Focaccia integrale con melanzane e pancetta
3h 20 min