
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polenta
- 250 g di farina di mais bramata
- 1950 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 10 g di olio extravergine di oliva
Spinaci filanti
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 125 g di formaggio Asiago a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
-
500
g di foglie di spinaci freschi lavati
nebo 500 g di spinaci in foglia surgelati - 50 g di cipolla a pezzi
- ½ spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo ½ dado per brodo vegetale - 1 pizzico di sale (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 329 kcal / 1376 kJ
- Protein
- 14.2 g
- Tuk
- 13.3 g
- Sacharidy
- 36.6 g
- Sodík
- 2.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche radicchio e bietole
1hod. 15min
Torta salata porri e bietole
1hod. 30min
Torta salata patate e cipolle
55min
Tortino di fagiolini e patate
1hod. 30min
Torta salata pasquale
2hod.
Torta salata spinaci e pomodori (vegan)
1hod. 30min
Torta salata piselli e primo sale
2hod. 15min
Polpettone fagiolini e patate
1hod. 30min
Torta salata di bietole
1hod.
Torta salata di zucca e spinaci
1hod. 50min
Torta salata agli spinaci
1hod. 30min
Polpettone ripieno di spinaci e formaggio (TM6)
1hod. 15min