
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto
- 50 g di semi di zucca tostati + q.b. per servire
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 80 g di olio extravergine di oliva
Crostini di pane
-
40
g di olio extravergine di oliva
nebo 40 g di olio di oliva - 250 g di pane a dadini (2 cm)
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 2 pizzichi di paprika in polvere, affumicata
- 1 cucchiaino di sale
Verdure e fagioli
- 2 - 3 spicchi di aglio a metà
-
20
g di olio extravergine di oliva
nebo 20 g di olio di oliva -
200
g di cipolla marrone a spicchi
nebo 200 g di cipolla rossa a spicchi - 300 g di acqua
- 400 g di zucca Butternut la polpa, a fette (1 cm)
- 400 g di pastinaca la polpa, a fette (1 cm)
- 240 g di fagioli bianchi di Spagna sgocciolati
Terminare la preparazione
- 150 g di foglie di spinaci freschi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 849.8 kcal / 3555.3 kJ
- Protein
- 22.5 g
- Tuk
- 51 g
- Sacharidy
- 82.8 g
- Vláknina
- 15.5 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Sodík
- 1.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata con pesche con vinaigrette ai mirtilli
20 Min
Gazpacho pomodori e ciliegie con crostini alle erbe
20 Min
Quiche sedano rapa e salmone
1 Std. 25 Min
Insalata verde con mele, lime e vinaigrette
15 Min
Paparot
1 Std. 5 Min
Crema di patate dolci con arachidi e coriandolo
30 Min
Zuppa di lenticchie in versione orientale
30 Min
Curry di verdure con riso al lemon grass
1 Std. 15 Min
Hummus di cicerchie e zucca arrosto
10 Std.
Crema di melanzane
50 Min
Zuppa speziata alle patate dolci e cavolo riccio
40 Min
Hummus di ceci e broccoli con pane integrale tostato
40 Min