Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
Salsa di pomodoro
- 80 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di pomodori pelati a pezzi
- 150 g di acqua
- 5 - 6 foglie di basilico fresco, lavate
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 sedani rapa a fette
Friggere il sedano rapa
- olio di arachidi
Terminare la preparazione
- 250 g di mozzarella di bufala, a fette ben scolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1243.2 kJ / 297.2 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 11.2 g
- Tuk
- 20.5 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 436.5 mg
Alternativní recepty
Strudel verza e porri (vegan)
2 godz.
Cavolini di Bruxelles gratinati
1 godz.
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1 godz.
Fagottini di cavolfiore con insalata di cavolo rosso
45 min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40min
Crema di porri gratinata
50min
Purè di mele e sedano rapa
55min
Gratin di patate e sedano rapa con Emmental
1h 10min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1 godz. 20 min
Indivia con insalata Waldorf
30 min
Scaloppine di seitan con carciofi, porri e pomodorini
40min
Parmigiana di finocchi (vegan)
1h 25min