Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
Salsa di pomodoro
- 80 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di pomodori pelati a pezzi
- 150 g di acqua
- 5 - 6 foglie di basilico fresco, lavate
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 sedani rapa a fette
Friggere il sedano rapa
- olio di arachidi
Terminare la preparazione
- 250 g di mozzarella di bufala, a fette ben scolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1243.2 kJ / 297.2 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 11.2 g
- Tuk
- 20.5 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 436.5 mg
Alternativní recepty
Vellutata di sedano rapa e mele renette
40 Min
Puntarelle alla romana
15min
Crema di cavolo nero e cannellini
50 Min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min
Insalata di sedano rapa e mele
10 min
Gnocchi al cavolo nero e erbette con crema al taleggio
1 Std. 30 Min
Lasagne pecorino e cavolo nero
1 Std. 40 Min
Cotolette di sedano rapa con salsa yogurt alle erbe
1 Std.
Insalata di cavolo messicana
15min
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Purè di sedano rapa
35min
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1 Std. 30 Min