Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
Salsa di pomodoro
- 80 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di pomodori pelati a pezzi
- 150 g di acqua
- 5 - 6 foglie di basilico fresco, lavate
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 sedani rapa a fette
Friggere il sedano rapa
- olio di arachidi
Terminare la preparazione
- 250 g di mozzarella di bufala, a fette ben scolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1243.2 kJ / 297.2 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 11.2 g
- Tuk
- 20.5 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 436.5 mg
Alternativní recepty
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50min
Insalata di finocchi e mela
20min
Remoulade di sedano rapa
10 Min
Insalata di melone con salsa allo zenzero
30 min
Pere al vino rosso
3 godz. 20 min
Salsa verde peruviana (di Lorenzo Biagiarelli)
10 Min
Insalata russa di barbabietole
1h 10 min
Clafoutis di prugne
1 Std. 15 Min
Insalata di mele, finocchi, cavolo rosso e noci
10 Min
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra (TM6)
45min
Insalata di sedano rapa e mele
10 Min
Insalata di cavolo al curry
50min