
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema de vainilla
- 2 hojas de gelatina
- 500 g de leche
- 100 g de azúcar
- 40 g de harina de repostería
- 10 g de maicena
- 6 yemas
-
1
vaina de vainilla (solo la raspadura)
nebo 1 sobre de azúcar vainillado - 1000 g de agua
Hojaldre
- 200 g de harina de repostería
- 200 g de mantequilla congelada en trozos de 1-2 cm
- 90 g de agua helada
- 1 pellizco de sal
Montaje
- 1 - 2 cucharadas de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 386 kcal / 1618 kJ
- Protein
- 6.8 g
- Tuk
- 24.2 g
- Sacharidy
- 36.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 14.4 g
- Sodík
- 45.7 mg
Alternativní recepty
Crema pastelera
10min
Masa choux
2hod.
Profiteroles
2hod.
Tarta con crema de vainilla y salsa de caramelo
3hod.
Choux craquelin con nata y fresas
1hod. 10min
Berlinesas rellenas de mermelada de melocotón
1hod. 30min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1hod.
Milhojas con crema pastelera y nata
1hod.
Torrijas con crema pastelera tostada
40min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2hod. 35min
Tarta de crema pastelera y fresas
2hod. 15min
Brazo de gitano
3hod.