Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema de vainilla
- 2 hojas de gelatina
- 500 g de leche
- 100 g de azúcar
- 40 g de harina de repostería
- 10 g de maicena
- 6 yemas
-
1
vaina de vainilla (solo la raspadura)
nebo 1 sobre de azúcar vainillado - 1000 g de agua
Hojaldre
- 200 g de harina de repostería
- 200 g de mantequilla congelada en trozos de 1-2 cm
- 90 g de agua helada
- 1 pellizco de sal
Montaje
- 1 - 2 cucharadas de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1618 kJ / 386 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 36.4 g
- Tuk
- 24.2 g
- Nasycený tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 45.7 mg
Alternativní recepty
Tarta de invierno con granada
3h 25min
Crema inglesa con cobertura rota de caramelo
1 Std. 15 Min
1 receta, 3 platos: Bocadillo de char siu. Char siu con noodles y pak choi. Char siu con arroz y brócoli
5h
Brazos de chocolate y praliné
3h
Mousse helado de praliné de almendras
5hod. 25min
Salsa de caramelo
1h 30min
Galletas linzer
1 godz. 45 min
Devil's Food Cake (Tarta de chocolate) - EEUU
5h
Frosting de mascarpone y cacao
10min
Brazo de gitano con frambuesas
1 Std. 20 Min
Lemon curd (Espesar)
20 min
Ganache de chocolate blanco
1h 5min