Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema de vainilla
- 2 hojas de gelatina
- 500 g de leche
- 100 g de azúcar
- 40 g de harina de repostería
- 10 g de maicena
- 6 yemas
-
1
vaina de vainilla (solo la raspadura)
nebo 1 sobre de azúcar vainillado - 1000 g de agua
Hojaldre
- 200 g de harina de repostería
- 200 g de mantequilla congelada en trozos de 1-2 cm
- 90 g de agua helada
- 1 pellizco de sal
Montaje
- 1 - 2 cucharadas de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1618 kJ / 386 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 36.4 g
- Tuk
- 24.2 g
- Nasycený tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 45.7 mg
Alternativní recepty
Devil's Food Cake (Tarta de chocolate) - EEUU
5hod.
Tarta de chocolate con crema de pistachos y glaseado espejo
24hod.
Brownie con pistachos
1h 30min
Panecillos de patata
15 godz.
Minitartas San Marcos con trufa
3hod.
Cronuts con salsa de toffelate
6hod.
Cuernos de chocolate rellenos de crema
4hod.
Tarta Saint-Honoré
3hod.
Tarta de limón y merengue
2 Std. 10 Min
Tarta de invierno con granada
3 godz. 25 min
Milhojas caramelizado con crema y merengue
2 Std.
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35min