
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema de relleno
-
½
vaina de vainilla (la raspadura)
nebo 1 cucharada de vainilla líquida (la raspadura) - 60 g de azúcar
- 300 g de leche
- 3 yemas de huevo
- 35 g de harina de repostería
Berlinesas
- 170 g de leche
- 280 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca desmenuzada
- 80 g de azúcar
- 50 g de mantequilla en trozos
- 500 g de harina de fuerza
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- ½ cucharadita de sal
- 1 chorrito zumo de limón
- 500 - 600 g de aceite vegetal para freír
- 1 cucharadita de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 478.9 kcal / 2003.6 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 12.3 g
- Sacharidy
- 77.6 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Sodík
- 197.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosquillas glaseadas con caramelo
5hod.
Bombas crujientes de crema
5hod. 30min
Crema pastelera (Espesar)
15min
Minirelámpagos de chocolate con nata de maracuyá
1hod. 30min
Rosquillas listas y tontas (Madrid)
1hod. 15min
Cuernos de chocolate rellenos de crema
4hod.
Xuxos de crema
1hod. 30min
Roscas de limón y anís de Ribeira
2hod. 30min
Berlinesas rellenas de mermelada de melocotón
1hod. 30min
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1hod. 30min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1hod.
Petisús (éclairs)
1hod. 50min