Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pannacotta
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire
- 50 g de lait
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- le zeste d'une orange non traitée (utiliser 1 orange de la gelée)
- 40 g de miel liquide
- 300 g de skyr (yaourt islandais)
La gelée
- 2 feuilles de gélatine alimentaire
- 4 oranges (les suprêmes de 2 oranges et le jus de 2 oranges)
- 30 g de miel liquide
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 811 kJ / 192 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 1 g
Alternativní recepty
Tiramisu pamplemousse et thé vert
3h 30min
Pannacotta à la cerise
3h 30min
Orange curd
6h 25min
Riz au lait et coulis d’abricots à la fleur d’oranger
1h
Tourteau fromager aux pêches
1h 5min
Nougat glacé aux fruits de la Passion, coulis de papaye
12 godz. 35 min
Mousse surprise
14ωρ.
Compotée de poires à la cannelle et amandes
25 Min
Pannacotta au melon
2 Std. 15 Min
Mousse de fraise
4小时 15 分钟
Sundae au coulis de fruits rouges
13h
Pannacotta à l’orange
4sa 25 dk