Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de levure boulangère fraîche
- 30 g de lait
- 155 g de sucre en poudre
- 500 g de farine de blé semi-complet, et un peu pour le plan de travail
- 1 - 1 ½ c. à café de sucre vanillé
- 1 pincée de sel
- 220 g de beurre (dont 100 g de beurre mou)
- 200 g de fromage blanc nature
- 3 jaunes d'œufs
- 100 g de raisins secs
- 50 g d'amandes décortiquées
- 50 g de noisettes décortiquées, non émondées
- 50 g de cerneaux de noix
- 50 g de fruits confits variés, en petits morceaux
- 1 c. à soupe de rhum (volitelně)
- 50 - 100 g de sucre glace, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 879.3 kJ / 210.2 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 27.3 g
- Tuk
- 9.9 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 34.5 mg
Alternativní recepty
Stollen
3 Std. 45 Min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3 Std. 20 Min
Sablés de Pâques
1 godz. 30 min
Pain d'épices au miel de fleurs
1h
Kouglof alsacien
17h 10min
Tarte aux brimbelles des Vosges (ou myrtilles)
3 Std. 45 Min
Confiture de fraises et de fleurs de sureau
35 Min
Pain au romarin méditerranéen
1h 55min
Tarte aux cerises briochée
3 godz. 25 min
Kouglof alsacien
4óra 20p
Brioche à la mie filante
1u. 45min
Cramique, brioche du Nord aux raisin secs
3 Std. 15 Min