Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Hartkäse (z. B. Bergkäse), in Stücken
- 400 g Wurzelgemüse (z. B. Sellerie, Pastinaken, Petersilienwurzeln, Karotten), in Stücken
- 200 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (siehe Tipp)
- 150 g Lauch, in Stücken
- 30 g Semmelbrösel
- 30 g Haferflocken
- 130 g Butter, in Stücken
- 1 Packung gezogener Strudelteig
- 200 g Schlagobers
- 1 Ei
- 1 EL Majoran, getrocknet
- 4 TL Liebstöckel, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Cayennepfeffer, gemahlen und 2 Prisen für die Sauce
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- 2 - 3 Forellenfilets, geräuchert, entgrätet
- 50 g Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Karotten, in Stücken
- 250 g Wasser
- 1 Prise Zucker
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1861 kJ / 444 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fleischstrudel für Suppe
40min
Saibling auf Rote-Rüben-Hirsotto
50min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50min
Mürber Birnen-Walnuss-Strudel
2h
Hirschragout mit cremiger Polenta
2u. 20min
Krautstrudel mit Äpfeln und Walnüssen
1h 30min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1h 15min
Sauerkrautstrudel
1 Std. 40 Min
Maroni Laibchen mit Rote-Rüben-Creme
50min
Rotkrautstrudel
1 Std. 10 Min
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1h 20min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1h 30min