Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di cipolla, a pezzi
- 400 g di fesa di tacchino a listarelle (3x1 cm)
- 250 g di funghi champignon a metà
-
½
cucchiaino di dado per brodo di pollo
nebo ½ dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo) - 200 g di panna, qualsiasi tipo
- 15 g di amido di mais (maizena)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- ½ cucchiaino di pepe macinato + q.b.
- 2 cucchiaini di senape
- 500 g di pasta fresca tipo Spatzle
- ½ mazzetto erba cipollina fresca, tritato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2521 kJ / 600 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Spatzle di zucca con salsiccia
1h
Crêpes di grano saraceno con salsa al cioccolato (senza glutine)
35 Min
Pollo alla giamaicana (Jamaican jerk chicken)
2 godz. 10 min
Spatzle di farro con speck e zucchine
40 Min
Brasato di maiale caramellato, bulgur e verdure al vapore (Bimby Friend)
2 godz.
Pennette con crema all’uovo e tonno (Bimby Friend)
1 godz. 30 min
Strangolapreti alla trentina
4h
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1h
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Spatzle di cavoletti con speck
1h
Spatzle con salmone e zafferano
40 Min
Burrito di carne
1 godz. 30 min