Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di cipolla, a pezzi
- 400 g di fesa di tacchino a listarelle (3x1 cm)
- 250 g di funghi champignon a metà
-
½
cucchiaino di dado per brodo di pollo
nebo ½ dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo) - 200 g di panna, qualsiasi tipo
- 15 g di amido di mais (maizena)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- ½ cucchiaino di pepe macinato + q.b.
- 2 cucchiaini di senape
- 500 g di pasta fresca tipo Spatzle
- ½ mazzetto erba cipollina fresca, tritato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2521 kJ / 600 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Burrito di carne
1 Std. 30 Min
Filetto di manzo con peperonata
40 Min
Torta salata con ragù
1 Std. 30 Min
Bowl riso, salmone e avocado
30 min
Salsa all'aglio
10min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 15 Min
Tirtlan
1 Std. 30 Min
Bistecca di manzo con burro alle erbe, patate al rosmarino e broccoli
45 Min
Bocconcini di pesce croccanti con salsa tartara
50min
Pollo fritto coreano in salsa piccante
3h
Pollo arrosto con verdure
1 Std. 30 Min
Polpettine di carne con purè di patate (Bimby Friend)
1 Std. 15 Min