Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di Valtellina Casera a pezzi
- 200 g di pane raffermo a pezzi (3 cm)
- 400 g di latte
- 130 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1000 g di acqua
- 40 g di burro
- 10 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 2 spicchi di aglio a fettine
- 500 g di patate, pelate e a tocchetti
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2759.8 kJ / 659.5 kcal
- Protein
- 26.7 g
- Sacharidy
- 82 g
- Tuk
- 27.3 g
- Nasycený tuk
- 14.6 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 811.3 mg
Alternativní recepty
Trofie al pesto con patate e fagiolini
1 Std.
Pan dei morti
1 Std.
Risotto ai fichi e pecorino con cipolla croccante (Bimby Friend)
40 Min
Lasagne con pesto di zucchine, fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Làciàditt (Frittelle dolci)
1 Std. 40 Min
Torta di paccheri in piedi con prosciutto e piselli
1 Std. 30 Min
Crespelle alla valdostana
2 Std.
Sciatt
1 Std.
Lasagna vegetariana
2 Std.
Crespelle con radicchio e noci
2 Std.
Vitello tonnato rivisitato (TM6)
5h
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1 Std.