Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di Valtellina Casera a pezzi
- 200 g di pane raffermo a pezzi (3 cm)
- 400 g di latte
- 130 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1000 g di acqua
- 40 g di burro
- 10 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 2 spicchi di aglio a fettine
- 500 g di patate, pelate e a tocchetti
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2759.8 kJ / 659.5 kcal
- Protein
- 26.7 g
- Sacharidy
- 82 g
- Tuk
- 27.3 g
- Nasycený tuk
- 14.6 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 811.3 mg
Alternativní recepty
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1h 30min
Taroz
1h
Pasta pasticciata
2h
Asparagi fritti con salsa olandese
1h
Bortellina
30min
Gnocchi alla romana alle erbette
1h 30min
Pizza con polpette in salsa piccante, scamorza e peperoni
3u. 50min
Lasagna radicchio e salsiccia
2h
Crespelle alla valdostana (senza glutine)
1h 30min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13h
Pizzoccheri
50min
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1h 30min