
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di Valtellina Casera a pezzi
- 200 g di pane raffermo a pezzi (3 cm)
- 400 g di latte
- 130 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1000 g di acqua
- 40 g di burro
- 10 foglie di salvia fresca lavate e asciugate
- 2 spicchi di aglio a fettine
- 500 g di patate pelate e a tocchetti
- pepe nero macinato a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 659.5 kcal / 2759.8 kJ
- Protein
- 26.7 g
- Tuk
- 27.3 g
- Sacharidy
- 82 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Nasycený tuk
- 14.6 g
- Sodík
- 811.3 mg
Alternativní recepty
Torta di mele della nonna con Affettatutto Bimby®
2 Std.
Spaghetti alla siciliana
30 Min
Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi
50 Min
Casoncelli alla bergamasca
2 Std. 30 Min
Pan dei morti
1 Std.
Gnocchi di patate ripieni di speck e Brie
1 Std. 20 Min
Lasagna ai quattro formaggi
1 Std. 30 Min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 Min
Lasagna erbette, ricotta e prosciutto
2 Std.
Pasta alla carcerata
30 Min
Pizzoccheri
50 Min
Crespelle con radicchio e noci
2 Std.