
Kompatibilní verze
Stufato di vitello e verdure all'austriaca a Cottura Lenta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 3 spicchi di aglio
- 500 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (3 cm)
- 100 g di vino bianco
- 150 g di cipolla a metà
- 10 g di farina
- 70 - 80 g di cubetti di prosciutto crudo
- 1 cucchiaio di paprika dolce
- 350 g di brodo di carne
- 1 dado per brodo vegetale
- 600 - 700 g di verdure miste surgelate
- 4 uova sode tagliate in quarti (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 611 kcal / 2557 kJ
- Protein
- 41.8 g
- Tuk
- 28.7 g
- Sacharidy
- 13.8 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Sodík
- 1026.1 mg
Alternativní recepty
Number cake
2hod.
Tomaselle liguri
1hod. 30min
Spezzatino di pollo con chorizo e patate
50min
Menù: Cous cous di agnello con verdure e crema catalana (Bimby Friend)
1hod. 15min
Stufato di agnello
2hod.
Stufato di maiale, mele e lenticchie
55min
Stufato di maiale con cipolle in salsa allo sherry
1hod.
Spezzatino di pollo, fagioli rossi e patate dolci
45min
Gulasch di agnello
1hod. 10min
Piatto misto di carni e verdure
1hod. 15min
Zuppa di pollo e funghi
55min
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30min