Kompatibilní verze
Stufato di vitello e verdure all'austriaca a Cottura Lenta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 3 spicchi di aglio
- 500 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (3 cm)
- 100 g di vino bianco
- 150 g di cipolla a metà
- 10 g di farina
- 70 - 80 g di cubetti di prosciutto crudo
- 1 cucchiaio di paprika dolce
- 350 g di brodo di carne
- 1 dado per brodo vegetale
- 600 - 700 g di verdure miste surgelate
- 4 uova sode, tagliate in quarti (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2557 kJ / 611 kcal
- Protein
- 41.8 g
- Sacharidy
- 13.8 g
- Tuk
- 28.7 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 1026.1 mg
Alternativní recepty
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 min
Spezzatino al curry a Cottura Lenta
3h
Spezzatino di pollo con chorizo e patate
50min
Polpette alla calabrese
50min
Polpettone con salsa ai funghi
1h 30 min
Riso al pollo hainanese, zuppa di verdure e uova
1h 25min
Polpette di pollo e patate a Cottura Lenta
2h 10min
Spezzatino di maiale alla portoghese
3h 10min
Pollo con sugo alla paprika a Cottura Lenta
4h
Frittelle ai funghi
1h 10min
Torta salata di pollo, funghi e patate dolci
1 Std. 55 Min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1u.