Kompatibilní verze
Stufato di vitello e verdure all'austriaca a Cottura Lenta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 3 spicchi di aglio
- 500 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (3 cm)
- 100 g di vino bianco
- 150 g di cipolla a metà
- 10 g di farina
- 70 - 80 g di cubetti di prosciutto crudo
- 1 cucchiaio di paprika dolce
- 350 g di brodo di carne
- 1 dado per brodo vegetale
- 600 - 700 g di verdure miste surgelate
- 4 uova sode, tagliate in quarti (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2557 kJ / 611 kcal
- Protein
- 41.8 g
- Sacharidy
- 13.8 g
- Tuk
- 28.7 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 1026.1 mg
Alternativní recepty
Riso pilaf con maiale
45 min
Zuppa di patate novelle, carciofi e scarola
50 min
Coda alla vaccinara
3 Std.
Coniglio con patate e peperoni
1 Std.
Stufato di manzo e verdure invernali
4h 30 min
Gulasch di agnello
1h 10 min
Frittelle di patate dolci e gamberi
Nenhuma avaliação
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1h 30min
Stufato di agnello con paprika
50 min
Spezzatino di agnello con cipolle
55 min
Cozze al vapore con porri e latte di cocco
45 min
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55 min