Sagne alla molenara

5.0 2 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porzioni

Suroviny

Sagne
  • 400 g di farina tipo 0 + q.b.
  • 210 g di acqua
  • 15 g di olio extravergine di oliva
Sugo alla molenara
  • 2 spicchi di aglio
  • 1 peperoncino secco piccante
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 800 g di polpa di pomodoro
    800 g di passata di pomodoro
  • 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • 1 - 2 pizzichi di zucchero

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 452.4 mg
Protein 12.5 g
Kalorie 2307.2 kJ / 551.4 kcal
Tuk 17.6 g
Vláknina 5.4 g
Nasycený tuk 2.7 g
Sacharidy 85.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...