
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di calamari ad anelli freschi
- 800 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di passata di pomodoro
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- 5 g di sale
- 30 g di brandy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 316.8 kcal / 1325.5 kJ
- Protein
- 28.6 g
- Tuk
- 15.1 g
- Sacharidy
- 10.9 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Sodík
- 94 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2hod. 45min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1hod.
Risotto alla pescatora
35min
Penne al ragù di polpo
1hod.
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5hod. 30min
Tagliolini al nero di seppia con sugo ai gamberi
1hod. 10min
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3hod.
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3hod. 20min
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35min
Penne al sugo di calamari
40min
Calamari in umido
55min