Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsicce Sottovuoto
- 60 g di cipolla a metà
- 60 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di gambo di sedano a pezzi
- 400 g di salsiccia di maiale spellata, a pezzi
- 5 g di aceto balsamico
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 3 foglie di salvia fresca
- 2 rametti di rosmarino fresco
- 1400 - 1500 g di acqua (vedere consigli)
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 50 g di vino bianco
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 2 cucchiaini di zucchero
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1810.6 kJ / 432.8 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 35.5 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 878 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti alla carbonara con Cottura Sottovuoto
2h
Tagliatelle panna e funghi
1h
Risotto mantecato alle spezie e mandarino di Antonia Klugmann
3h 30min
Cipolle tritate
5min
Tagliatelle al vino con ragù di pecora
25 Std. 55 Min
Gnocchi con pastissada
2h 30min
Stufato di spalla di manzo con gnocchi
1h 30min
Pollo Piri Piri con insalata veloce
7h 20min
Lasagne con ragù di salsiccia e fave
1h 40min
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1h 10min
Gnocchi al sugo di anatra
2h
Pasta al ragù
1h 30min