Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di animelle di vitello
- 250 g di aceto bianco
- 1350 g di acqua
- 200 g di cubetti di ghiaccio
- 300 g di cipollotti, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale + q.b.
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- 100 g di vino bianco
- 100 g di panna fresca liquida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2280 kJ / 545 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 45 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35min
Pangrattato alle acciughe e paprika
10min
Torta salata con ragù
1h 30min
Asparagi fritti con salsa olandese
1h
Milkshake fragole e mango
10min
Scaloppine di vitello al limone
25min
Carne trita
35min
Panna acida
Žádné hodnocení
Salsa mojo verde
10min
Salsiccia al primitivo
50 Min
Bistecca di manzo con burro alle erbe, patate al rosmarino e broccoli
45 Min
Cavatelli di 'nduja al pomodoro e fagioli
55 Min