Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di animelle di vitello
- 250 g di aceto bianco
- 1350 g di acqua
- 200 g di cubetti di ghiaccio
- 300 g di cipollotti, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale + q.b.
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- 100 g di vino bianco
- 100 g di panna fresca liquida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2280 kJ / 545 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 45 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tacchino del Ringraziamento
55h
Feijoada
6h
Uramaki (per 1 persona)
1h 30min
Sushi misto (per 1 persona)
10h 30min
Timballo di riso al ragù e uvetta
1 godz.
Cioccolata calda alla crema di whiskey
15min
Uova sode colore giallo
55min
Tagliatelle con ragù di capretto e fonduta di pecorino
1 godz.
Mousse al cioccolato fondente con panettone
3h 20 min
Ravioli di stoccafisso su crema di patate e olive taggiasche
2 godz.
Cipolle e aglio insaporiti
20min
Salsa gravy (TM6)
20min