Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 100 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 1000 g di acqua
- 500 g di patate farinose, non sbucciate, pulite
- 300 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 2 - 3 spicchi di aglio
- 1 - 2 pizzichi di peperoncino piccante in polvere
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pangrattato
- 10 - 12 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati, a pezzi
Salsa di pomodoro
- 100 g di porri a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 - 2 pizzichi di zucchero
- 2 cucchiaini di sale
- 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1 mozzarella a cubetti (1 cm)
Terminare la preparazione
- foglie di basilico fresche, per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3701 kJ / 884 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 105 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 9.1 g
- Sodík
- 2300 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Involtini di melanzane con sugo alle verdure
1h
Sugo pomodoro e ricotta
1h
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Polpette di pane di mais
1h 10min
Passato di verdure; Minestrone di verdure con pasta (Bimby Friend)
45 min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 min
Tagliatelle al ragù di seitan e verdure
40 min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2 Std. 5 Min
Sugo al basilico
1h 10min
Ragù di salsiccia
1 Std. 15 Min
Tagliatelle al ragù
1h 10min