Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di pecorino, a pezzi (2-3 cm)
- 180 g di provola dolce, a pezzi
- 100 g di salame piccante (o spianata calabrese)
- 80 g di cipolla rossa di Tropea in quarti
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di carne trita di maiale
- 120 g di salsiccia di maiale fresca, spellata e sbriciolata
- 80 g di vino bianco secco
- 800 g di passata di pomodoro
- 1 foglia di alloro secca
- 8 g di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 uova medie
- 24 pezzi di pasta secca tipo cannelloni (240 g circa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1722.1 kJ / 411.6 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Sacharidy
- 15.1 g
- Tuk
- 26.3 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 1384.1 mg
Alternativní recepty
Lasagna autunnale
2h
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30min
Bucatini con ragù di cotechino e noci
30min
Paccheri zucca e provola
45min
Cannelloni di carne
2h
Spaghetti alla checca
40min
Pasta ‘ncasciata
1j 55 menit
Cannelloni al ragù
1h 30min
Pasta alla ionica
30min
Cannelloni ripieni con ragù alla bolognese (Bimby Friend)
1h 30min
Pasta alla carcerata
30min
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1h 30min