
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 180 g di provola dolce, a pezzi
- 100 g di salame piccante (o spianata calabrese)
- 80 g di cipolla rossa di Tropea in quarti
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di carne trita di maiale
- 120 g di salsiccia di maiale fresca, spellata e sbriciolata
- 80 g di vino bianco secco
- 800 g di passata di pomodoro
- 1 foglia di alloro secca
- 8 g di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 uova medie
- 24 pezzi di pasta secca tipo cannelloni (240 g circa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 411.6 kcal / 1722.1 kJ
- Protein
- 27.8 g
- Tuk
- 26.3 g
- Sacharidy
- 15.1 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Sodík
- 1384.1 mg
Alternativní recepty
Zucchine ripiene tonno, olive e prezzemolo
1hod. 30min
Melanzane ripiene alla Norma
1hod.
Spagnolette siciliane
1hod. 15min
Lasagne salsiccia e mozzarella
1hod. 40min
Braciole pugliesi
1hod.
Lasagne alla pecoraia
1hod. 40min
Tagliata di manzo marinata al caffè e salsa ai frutti rossi
4hod. 30min
Ziti al forno ragù e speck
1hod.
Rollè di tacchino ripieno con contorno di patate
1hod. 30min
Cannelloni al ragù
1hod. 30min
Pasta alla carcerata
30min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2hod.