Schiaffettoni ripieni

Schiaffettoni ripieni

4.8 11 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
8 porzioni

Suroviny

  • 120 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
  • 180 g di provola dolce, a pezzi
  • 100 g di salame piccante (o spianata calabrese)
  • 80 g di cipolla rossa di Tropea in quarti
  • 1 peperoncino secco piccante
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 300 g di carne trita di maiale
  • 120 g di salsiccia di maiale fresca, spellata e sbriciolata
  • 80 g di vino bianco secco
  • 800 g di passata di pomodoro
  • 1 foglia di alloro secca
  • 8 g di sale
  • 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
  • 2 uova medie
  • 24 pezzi di pasta secca tipo cannelloni (240 g circa)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1384.1 mg
Protein 27.8 g
Kalorie 1722.1 kJ / 411.6 kcal
Tuk 26.3 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 8.8 g
Sacharidy 15.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...