Zařízení & příslušenství
Hornazo
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 15min.
20 pieces
Suroviny
Dough
-
water100 g
-
white wine80 g
-
lard60 g
-
olive oil25 g
-
fresh yeast crumbled25 g
-
sugar1 pinch
-
flour500 g
-
eggs (53-63 g each)2
-
salt10 g
Marinated meat
-
pork loin sliced (approx. 2 cm thick, 5 cm x 5 cm)600 g
-
water250 g
-
salt1 tsp
-
sweet paprika powder1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold4
-
water to fill to 1 l mark
Assembly
-
chorizo Iberico, cut in slices (0.5 cm)150 - 200 g
-
Iberian ham thinly sliced100 g
-
egg yolk beaten1
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
261.7 mg
Protein
13.9 g
Kalorie
1118.2 kJ /
267.3 kcal
Tuk
13.7 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
4.7 g
Sacharidy
20.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Easy Easter
14 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Slow Cooked Red Wine Poached Pears
Žádné hodnocení
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1hod.
Vanilla Yogurt
Žádné hodnocení
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10min.
Seeded pastry
15min.
Chocolate Avocado Dream
15min.
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min.
Poppy seed strudel with crumble topping
3hod. 15min.
Tzatziki
20min.
Virgin watermelon margarita
6hod. 10min.
Mixed Mushroom Sauté
30min.
Greek cabbage salad
5min.