
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 100 g water
- 80 g white wine
- 60 g lard
- 25 g olive oil
- 25 g fresh yeast crumbled
- 1 pinch sugar
- 500 g flour
- 2 eggs (53-63 g each)
- 10 g salt
Marinated meat
- 600 g pork loin sliced (approx. 2 cm thick, 5 cm x 5 cm)
- 250 g water
- 1 tsp salt
- 1 tsp sweet paprika powder
- ½ tsp ground black pepper
Eggs
- 4 eggs (53-63 g each) cold
- water to fill to 1 l mark
Assembly
- 150 - 200 g chorizo Iberico, cut in slices (0.5 cm)
- 100 g Iberian ham thinly sliced
- 1 egg yolk beaten
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 267.3 kcal / 1118.2 kJ
- Protein
- 13.9 g
- Tuk
- 13.7 g
- Sacharidy
- 20.3 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Sodík
- 261.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1hod. 40min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1hod. 30min
Green Garlic Spread
10min
Steak Tartare
15min
Steamed Oyster Mushrooms
25min
Steak tartare
10min
Natillas
1hod.
Wild Rice and Tuna Salad
50min
Matzo Ball Soup
1hod. 20min
Avocado Deviled Eggs
25min
Russian beetroot salad
1hod. 10min