Zařízení & příslušenství
Hornazo
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 15min.
20 pieces
Suroviny
Dough
-
water100 g
-
white wine80 g
-
lard60 g
-
olive oil25 g
-
fresh yeast crumbled25 g
-
sugar1 pinch
-
flour500 g
-
eggs (53-63 g each)2
-
salt10 g
Marinated meat
-
pork loin sliced (approx. 2 cm thick, 5 cm x 5 cm)600 g
-
water250 g
-
salt1 tsp
-
sweet paprika powder1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold4
-
water to fill to 1 l mark
Assembly
-
chorizo Iberico, cut in slices (0.5 cm)150 - 200 g
-
Iberian ham thinly sliced100 g
-
egg yolk beaten1
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
261.7 mg
Protein
13.9 g
Kalorie
1118.2 kJ /
267.3 kcal
Tuk
13.7 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
4.7 g
Sacharidy
20.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Easy Easter
14 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Garlic Turkey Stew
45min.
Sauerkraut soup
50min.
Gluten Free Vegan Spiralized Vegetable Pizza
45min.
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
15min.
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2hod.
Mushroom Beef Balls
50min.
Goulash soup
2hod. 35min.
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1hod. 20min.
Berry and polenta porridge
20min.
Beef Goulash Soup
1hod. 15min.
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35min.
Borscht with Polish dumplings
1hod. 30min.