Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 100 g water
- 80 g white wine
- 60 g lard
- 25 g olive oil
- 25 g fresh yeast, crumbled
- 1 pinch sugar
- 500 g flour
- 2 eggs (53-63 g each)
- 10 g salt
Marinated meat
- 600 g pork loin, sliced (approx. 2 cm thick, 5 cm x 5 cm)
- 250 g water
- 1 tsp salt
- 1 tsp sweet paprika powder
- ½ tsp ground black pepper
Eggs
- 4 eggs (53-63 g each), cold
- water, to fill to 1 l mark
Assembly
- 150 - 200 g chorizo Iberico, cut in slices (0.5 cm)
- 100 g Iberian ham, thinly sliced
- 1 egg yolk, beaten
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1118.2 kJ / 267.3 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Sacharidy
- 20.3 g
- Tuk
- 13.7 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 261.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 min
Honey and herb pork loin
4h 10 min
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
4h 25min
Loaded Potato Waffle
50min
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Boules
3 Std. 50 Min
Beef Stroganoff
1h
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Lamb loin with pink peppercorn sauce
45 min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20 min
Honey BBQ Chicken
1h 25min
Honey Sesame Chicken (Hestan Cue™) Metric
1h
Venison and Potato Goulash
50min