Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de boulgour
- 200 g d'eau tiède
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- 1 oignon, en quartiers
- 1 gousse d'ail
- 800 g de veau (jarret et morceaux sans os), en tranches
- 20 g de farine
- 3 tomates pelées, en conserve
- 250 g de carottes, en morceaux
- 1 branche de céleri, en morceaux
- 100 g de vin blanc sec
- 35 g de concentré de tomate
- ½ cube de bouillon de volaille
- 1 bouquet garni
- du poivre moulu
- 3 brins de persil frais, effeuilés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2493 kJ / 593 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50min
Tajine de légumes, pois chiches et poulet
55 Min
Côtes de veau à la provençale
30 Min
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1h 45min
Sauté de porc à la moutarde et panais
50min
Tajine de poulet et légumes d'été
45 Min
Boulettes de bœuf, blettes et couscous
1h
Poulet cacciatore et pâtes
55 Min
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1h 10min
Rôti de porc, sauce au miel et carottes
1 Std. 20 Min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12h