Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de boulgour
- 200 g d'eau tiède
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- 1 oignon, en quartiers
- 1 gousse d'ail
- 800 g de veau (jarret et morceaux sans os), en tranches
- 20 g de farine
- 3 tomates pelées, en conserve
- 250 g de carottes, en morceaux
- 1 branche de céleri, en morceaux
- 100 g de vin blanc sec
- 35 g de concentré de tomate
- ½ cube de bouillon de volaille
- 1 bouquet garni
- du poivre moulu
- 3 brins de persil frais, effeuilés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2493 kJ / 593 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Mon petit hachis Parmentier
1小时
Sauté de dinde, pommes de terre et carottes, sauce poulette
45 Min
Jambalaya de poulet
40min
Poulet cacciatore et pâtes
55min
Rôti de porc aux légumes - Minestrone
1 Std. 30 Min
Cuisses de poulet braisées à la bière
1 Std. 30 Min
Blanquette de veau cuisson lente
2小时 10 分钟
Paupiettes de veau aux petits légumes
1小时
Mijoté de bœuf aux carottes
1小时
Rouelle de veau aux carottes
50min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1小时
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1 Std. 10 Min