Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de boulgour
- 200 g d'eau tiède
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- 1 oignon, en quartiers
- 1 gousse d'ail
- 800 g de veau (jarret et morceaux sans os), en tranches
- 20 g de farine
- 3 tomates pelées, en conserve
- 250 g de carottes, en morceaux
- 1 branche de céleri, en morceaux
- 100 g de vin blanc sec
- 35 g de concentré de tomate
- ½ cube de bouillon de volaille
- 1 bouquet garni
- du poivre moulu
- 3 brins de persil frais, effeuilés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2493 kJ / 593 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Curry de poulet et riz
40min
Rôti de porc, sauce au miel et carottes
1h 20min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h
Blanquette de veau cuisson lente
2 Std. 10 Min
Soupe au chou (caldo verde)
40min
Côtes de veau à la provençale
30 min
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2 Std. 20 Min
Mijoté d'agneau, pommes de terre, petits pois, carottes et fregola sarda
1h 15min
Blanquette de veau
1h
Ragoût de dinde à l'ail
40min
Filet mignon à la provençale
55 Min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50 min