Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'échalotes
- 50 g de beurre, en morceaux
- 250 g d'eau
- ½ cube de bouillon de volaille
- 100 g de poitrine fumée, détaillée en lardons (voir "Conseil(s)")
- 150 g de champignons de Paris frais, coupés en quartiers
- 4 œufs
- huile d'arachide, pour le film alimentaire
- 50 g de crème fraîche épaisse, 12% m.g.
- 1 c. à soupe bombée de farine de blé
- 1 pincée de poivre blanc moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1325.8 kJ / 319.5 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Tuk
- 25.3 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 640.5 mg
Alternativní recepty
Œuf cocotte aux épinards et au chorizo
15min
Aligot et poulet à la sauge
50min
Tagliatelle au pesto de petits pois et œuf poché
30 min
Tomates farcies au chèvre et au poulet
1h
Tarte au magret fumé
45 min
Œuf mollet, crème de champignon
25 min
Gratin d'œufs durs sauce aurore
45 min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1h 5min
Cigares de tartiflette
55 min
Tatin d'endives, jambon et pickles d'oignons
1h 20 min
Œufs cocotte au saumon, lardons et mascarpone
20 min
Œuf cocotte aux petits pois et jambon
30 min