Œuf poché sauce poulette

Œuf poché sauce poulette

4.6 340 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • 50 g d'échalotes
  • 50 g de beurre en morceaux
  • 250 g d'eau
  • ½ cube de bouillon de volaille
  • 100 g de poitrine fumée détaillée en lardons (voir "Conseil(s)")
  • 150 g de champignons de Paris frais coupés en quartiers
  • 4 œufs
  • huile d'arachide pour le film alimentaire
  • 50 g de crème fraîche épaisse, 12% m.g.
  • 1 c. à soupe bombée de farine de blé
  • 1 pincée de poivre blanc moulu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 640.5 mg
Protein 14.3 g
Kalorie 1325.8 kJ / 319.5 kcal
Tuk 25.3 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 12 g
Sacharidy 8.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...