Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'échalotes
- 50 g de beurre, en morceaux
- 250 g d'eau
- ½ cube de bouillon de volaille
- 100 g de poitrine fumée, détaillée en lardons (voir "Conseil(s)")
- 150 g de champignons de Paris frais, coupés en quartiers
- 4 œufs
- huile d'arachide, pour le film alimentaire
- 50 g de crème fraîche épaisse, 12% m.g.
- 1 c. à soupe bombée de farine de blé
- 1 pincée de poivre blanc moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1325.8 kJ / 319.5 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Tuk
- 25.3 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 640.5 mg
Alternativní recepty
Soupe de poireau gratinée
55min
Gratin d'œufs durs sauce aurore
45 min
Salade vosgienne
45 min
Tartine de croissant aux oignons, burrata et jambon
12sa 30 dk
Œuf cocotte aux petits pois et jambon
30min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1 Std. 5 Min
Tartine nordique à la truite fumée et aux crudités (Smørrebrød)
20min
Tarte au saint-nectaire
50min
Œuf cocotte aux épinards et au chorizo
15min
Œuf mollet, crème de champignon
25min
Cigares de tartiflette
55min
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1 Std. 5 Min