Kompatibilní verze
Aiguillettes de canard et purée de potiron à l'orange
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g d'eau
- 200 g de pommes de terre (type Monalisa), en cubes
- 700 g de chair de potiron, en cubes
- 1 filet d'huile d'olive
- 500 g d'aiguillettes de canard
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- du sel
- du poivre moulu
- eau, pour déglacer
- 3 c. à soupe de jus d'orange fraîchement pressé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1085 kJ / 259 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Tagliatelle à la saucisse, fenouil et parmesan
50min
Fettuccine aux légumes, sauce coco-curry
1 Std. 30 Min
Gratin de pommes de terre, brocoli, comté et chorizo
55 Min
Risotto aux champignons
30 Min
Brandade d'effiloché d'agneau
3h 30min
Poivrons farcis sans gluten
25min
Bœuf carotte en cuisson lente
3h
Cailles lardées farcies, sauce forestière
1h 45min
Œufs cocotte façon chakchouka
35min
Gratin de spirales de patate douce au poulet
1h 10min
Nouilles chinoises à la dinde, épinards et sauce cacahuète
30 Min
Madeleine fourrée roquefort-lardons
25min