Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 Zweigchen frische Petersilie, Blätter gewaschen und getrocknet
- 20 g Parmesan oder anderen Käse (volitelně)
- 1 Knoblauchzehe (volitelně)
- 20 g Zwiebel, in Stücken (3-4 cm)
- 80 g Staudensellerie, in Stücken (3-4 cm)
- 40 g Karotte, in Stücken (3-4 cm)
- 3 - 5 Blätter frisches Basilikum, gewaschen und getrocknet
- 30 g natives Olivenöl extra
- 2 Eier
- 400 g gehackte Tomaten, aus der Dose, oder frisch
- 100 g Wasser
- 1 gestr. TL Salz
-
1
Scheibe Schinken, gekocht (volitelně)
nebo 2 Scheibe Käse (alle Sorten) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2704 kJ / 646 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Sacharidy
- 89 g
- Tuk
- 23.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta
30 min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1 godz.
Tomatenreis
30 min
Randen-Ricotta-Gnocchi
1 godz. 30 min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40min
Asiatische Gemüsereispfanne
55 min
Polenta mit Pilzragout
45 min
Käsemuffins mit Gemüse und Haselnüssen
45 min
Lauwarmer Gerstensalat mit Gemüse und Poulet
45 min
Polenta mit Champignon-Rahm-Sauce
50 min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchetti
35min
Pastasauce aus Gemüse
40min