Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gelbe Peperoni
- 1 grüne Peperoni
- 1 Zweigchen Petersilie, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 1 Zweigchen Basilikumblatt, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 30 g Olivenöl, nativ
- 2 Knoblauchzehen
-
250 - 300
g geschälte Tomaten, in Würfeln (1 cm)
nebo 250 - 300 g Pflaumentomaten, z. B. San Marzano, gehäutet und entkernt, gewürfelt (1 cm) - 40 g Kapern, gesalzen, entsalzt (in lauwarmem Wasser eingeweicht und gut abgetropft)
- 50 g schwarze Oliven, entkernt
- 320 g Pasta getrocknet, Sorte Spaghettini
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1774 kJ / 424 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüse-Fideuà
40 Min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30 Min
Penne all'Arrabbiata
20 min
Hörnlisalat
30 Min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50 Min
Hörnlisalat mit Zucchetti
30 Min
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30 Min
Tomaten-Spinat-Pasta
35 Min
Griechischer Salat
25 Min
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1 Std. 15 Min
Conchiglie an frischer Tomatensauce mit Ziegenkäse
45 Min
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25 Min