Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gelbe Peperoni
- 1 grüne Peperoni
- 1 Zweigchen Petersilie, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 1 Zweigchen Basilikumblatt, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 30 g Olivenöl, nativ
- 2 Knoblauchzehen
-
250 - 300
g geschälte Tomaten, in Würfeln (1 cm)
nebo 250 - 300 g Pflaumentomaten, z. B. San Marzano, gehäutet und entkernt, gewürfelt (1 cm) - 40 g Kapern, gesalzen, entsalzt (in lauwarmem Wasser eingeweicht und gut abgetropft)
- 50 g schwarze Oliven, entkernt
- 320 g Pasta getrocknet, Sorte Spaghettini
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1774 kJ / 424 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30 min
Pastasalat mit Thon und Basilikum-Vinaigrette
30 min
Tomaten-Spinat-Pasta
35min
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30 min
Hörnlisalat
30 min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30 min
Penne alla Puttanesca
35min
Gemüseeintopf
45 min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50min
Pappardelle mit Rucola und Ricotta
1h
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45 min