
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Olivenöl
- 400 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose
- 50 g Rahm
- 130 g Wasser
-
1
geh. TL Gemüsebouillon Paste
nebo 1 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - 1 EL Pizzagewürz
- ½ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 200 g Pasta, trocken glutenfrei (Trockenprodukt)
- 100 g Blattspinat, gefroren aufgetaut
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 549 kcal / 2326 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 93 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Asiatische Gemüsereispfanne
55min
Peperoni-Risotto
35min
Pastasalat mit Gemüse
1hod.
Gnocchi Tricolore
35min
Gemüseeintopf
45min
Pasta Auflauf mit Spinat
1hod. 20min
Spaghettini mit Peperoni
50min
Vegetarische Carbonara
30min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchetti
35min
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25min
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30min