Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Olivenöl
- 400 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose
- 50 g Rahm
- 130 g Wasser
-
1
geh. TL Gemüsebouillon Paste
nebo 1 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - 1 EL Pizzagewürz
- ½ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 200 g Pasta, trocken, glutenfrei (Trockenprodukt)
- 100 g Blattspinat, gefroren, aufgetaut
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2326 kJ / 549 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 93 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35 min
Gnocchi Tricolore
35 min
Pastasalat mit Thon und Basilikum-Vinaigrette
30 min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchetti
35 min
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25 min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30 min
Lasagne verdi
1h 15min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30 min
Pasta Auflauf mit Spinat
1 godz. 20 min
Pasta-Lauch-Topf
30 min
Lauch-Penne-Pot
30 min
Vegetarische Carbonara
30 min