Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 195 g de sucre en poudre
- 210 g de beurre demi-sel, en morceaux, et un peu pour le moule
- 4 pommes à cuire, en gros quartiers
- 100 g d'amandes fraîches
- 2 c. à café bombées de miel
- 80 g de farine de blé
- 2 pincées de sel
- 6 blancs d'œufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2974 kJ / 714 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 45 g
Alternativní recepty
Gâteau nantais d'Eric Guérin
2h
Paris-Deauville
12h
Far breton aux pruneaux
1h
Clafoutis à la pêche, au mascarpone et au citron vert
1h
Grand financier à la noisette
55min
Tarte sucrée du Berry
1h
Gâteau nantais et glace au rhum
13 Std. 15 Min
Crème renversée au caramel, langues-de-chat
8h
Gâteau aux poires et aux amandes
1h 50 min
Cobbler aux pommes
1h 40min
Clafoutis aux pommes et à la vanille
45min
Far aux pommes
1h