Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La béchamel
- 250 g de lait
- 25 g de beurre
- 25 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre blanc moulu
- ½ c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
La pâte à choux et le montage
- 5 g de champignons noirs déshydratés
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre blanc moulu
- 1 pincée de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
- 450 g de foie gras de canard mi-cuit, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 841.1 kJ / 203.1 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 166.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caille, sauce à l'orange et carotte
45 Min
Bœuf en croûte feuilletée
1 godz. 15 min
Bûche glacée chocolat et crème brûlée
4 Std.
Trempette bière et fromage
15min
Ravioles de homard sauce Newburg
1 godz. 40 min
Cuillères de langoustine au cognac
35min
Kouign-amann à l'ail et au parmesan
3 Std. 15 Min
Boule de fromage frais aux graines et noix
1 godz. 20 min
Blinis de concombre et mousse au comté
1 godz. 40 min
Aspic d'asperges
24h
Arancini champignons-mozzarella
3sa 10 dk
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3sa 30 dk