Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La béchamel
- 250 g de lait
- 25 g de beurre
- 25 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre blanc moulu
- ½ c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
La pâte à choux et le montage
- 5 g de champignons noirs déshydratés
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre blanc moulu
- 1 pincée de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
- 450 g de foie gras de canard mi-cuit, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 841.1 kJ / 203.1 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 166.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Entremets chocolat-café
4 Std.
Croustillant poire-chocolat
1h 10 min
Bouchées boudin-pomme
1h 30min
Blinis de concombre et mousse au comté
1u. 40min
Palmiers feuilletés
3h 5min
Cuillères de langoustine au cognac
35 min
Eclairs au foie gras
3h 15 min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12h
Verrine de saint-jacques au chou chinois
15 Min
Mini-éclairs aux chèvre, sardines et olives
1 Std. 15 Min
Verrines de crème d'asperges
2 Std. 35 Min
Bûche roulée, crème au beurre au chocolat
40 min