
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La béchamel
- 250 g de lait
- 25 g de beurre
- 25 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre blanc moulu
- ½ c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
La pâte à choux et le montage
- 5 g de champignons noirs déshydratés
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre blanc moulu
- 1 pincée de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
- 450 g de foie gras de canard mi-cuit coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 203.1 kcal / 841.1 kJ
- Protein
- 4.3 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Nasycený tuk
- 8.7 g
- Sodík
- 166.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle fraîches aux cèpes
1hod.
Œuf poché sauce poulette
35min
Verrines de crème d'asperges
2hod. 35min
Pannacotta au foie gras et coulis de mangue
2hod. 15min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1hod. 45min
Opéra de foie gras
24hod.
Minibouchées aux saint-jacques et safran
40min
Compotée aux lardons
25min
Longuets aux olives, chorizo et emmental
2hod. 45min
Eclair caramel-noisette
2hod.
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3hod. 30min
Gougères au piment d'Espelette
1hod. 5min