Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 uova
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 120 g di cipolle bianche a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di verdure miste (ad es. patate, carote, sedano, sedano rapa...), tagliate a pezzi (1-2 cm)
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.
- 25 g di dado per brodo vegetale
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 240 g di fagioli bianchi in scatola, sgocciolati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1462.3 kJ / 349.5 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 35.8 g
- Tuk
- 16.8 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 0.9 mg
Alternativní recepty
Zuppa di legumi e verdure
40 min
Minestra saporita di pasta e verdure
50min
Brodo vegetale
1 godz.
Polpette di pane con brodo di pollo
1hod. 5min
Zuppa di verdure
30 min
Brodo vegetale a Cottura Lenta
4 godz. 15 min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12h 10min
Brodo di gallina
4h 10min
Quadrucci e piselli in brodo
1 Std. 20 Min
Minestrone leggero primaverile; frittata di spinaci e contorno asparagi selvatici
45 min
Virtù teramane
1 godz.
Gnocchi ripieni piccanti con salsa di pomodoro
1h 40 min