Kompatibilní verze
Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g di cipolla a listarelle
- 350 g di asparagi verdi a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
- 80 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale
- pangrattato q.b.
- 10 g di burro + q.b.
- 200 g di scamorza a cubetti
- 200 g prosciutto cotto a pezzetti
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1897.7 kJ / 453.5 kcal
- Protein
- 22.1 g
- Sacharidy
- 45.6 g
- Tuk
- 21.6 g
- Nasycený tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 812.2 mg
Alternativní recepty
Polpettone di carne con purè di patate e zucca (Bimby Friend)
1h 5min
Lasagne di verza
2h 30min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Torta salata radicchio e robiola
2h 30min
Lasagna radicchio e salsiccia
2h
Crepês asparagi e salsiccia
1h 50min
Lasagne ai funghi e crema di patate allo zafferano
1h 40min
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Spirali di frittata arlecchino
2h 30min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1h 30min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1h
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1h