Kompatibilní verze
Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g di cipolla a listarelle
- 350 g di asparagi verdi a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
- 80 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale
- pangrattato q.b.
- 10 g di burro + q.b.
- 200 g di scamorza a cubetti
- 200 g prosciutto cotto a pezzetti
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1897.7 kJ / 453.5 kcal
- Protein
- 22.1 g
- Sacharidy
- 45.6 g
- Tuk
- 21.6 g
- Nasycený tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 812.2 mg
Alternativní recepty
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Risotto carciofi e speck
40min
Risotto zucca e salsiccia
40min
Gattò di zucca e patate
1h 40min
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1 Std. 30 Min
Lasagna di zucchine al pesto
50min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40min
Torta salata funghi e patate
1 Std. 30 Min
Gattò di patate e spinaci
2 Std.
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2 godz. 15 min
Lasagne zucca e salsiccia
2 Std.
Lasagne funghi e salsiccia
1h 40min