Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinata
- 20 g di radice fresca di zenzero, pelata, a fette sottili
- 2 spicchi di aglio
- 100 g di salsa di soia
- 50 g di miele
- 1 - 2 cucchiaini di olio di sesamo (5-10 g), a piacere
-
25
g di salsa barbecue
nebo 25 g di salsa barbecue hoisin - 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Pollo e riso
- 800 g di filetti di petto di pollo, senza pelle, a cubetti (2-3 cm)
- 400 g di peperoni verdi (circa 2 peperoni), a pezzi (2-3 cm)
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ½ cucchiaino di sale
- 300 g di riso bianco a chicco lungo
- 1000 g di acqua
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena) (20 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1708 kJ / 408 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Maiale in agrodolce
45 min
Pollo con salsa al curry
50 min
Pollo alla marocchina con cous cous
40 min
Curry di pollo con riso basmati
45 min
Curry di pollo Cape Malay
1 Std.
Salmone teriyaki
50 min
Pollo e insalata tiepida di patate
55 min
Manzo teriyaki con riso
1 Std. 50 Min
Pollo alla paprika con riso venere
30 min
Pollo in salsa di sesamo, riso e verdure
40 min
Pollo katsu con curry e riso
1u. 40min
Riso Thai alla curcuma con ananas e maiale
50 min