Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinata
- 20 g di radice fresca di zenzero, pelata, a fette sottili
- 2 spicchi di aglio
- 100 g di salsa di soia
- 50 g di miele
- 1 - 2 cucchiaini di olio di sesamo (5-10 g), a piacere
-
25
g di salsa barbecue
nebo 25 g di salsa barbecue hoisin - 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Pollo e riso
- 800 g di filetti di petto di pollo, senza pelle, a cubetti (2-3 cm)
- 400 g di peperoni verdi (circa 2 peperoni), a pezzi (2-3 cm)
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ½ cucchiaino di sale
- 300 g di riso bianco a chicco lungo
- 1000 g di acqua
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena) (20 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1708 kJ / 408 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Pollo con salsa al curry
50min
Filetto di maiale con salsa speziata al cocco e pane naan all'aglio
1h
Pulao di gamberi
50min
Gulash tirolese
1h 30min
Spiedini di pollo con riso al cumino e insalata tiepida di verdure
2h
Pollo Yassa
1h
Kofta
40 min
Koftas di manzo con salsa allo yogurt
1h
Arroz di pollo
1 Std. 20 Min
Pollo alla giamaicana (Jamaican jerk chicken)
2 Std. 10 Min
Pollo alla marocchina con cous cous
40 min
Salmone e riso basmati con salsa all'aneto
45 min