Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biskuitrolle
- 4 Eier
- 1 Eigelb
- 30 - 40 g Wasser
- 120 g Zucker und etwas mehr zum Bearbeiten
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 100 g Mehl
- 1 Msp. Backpulver
- 25 g Speisestärke
Zitronen-Sahne-Creme und Fertigstellung
- 6 Blätter Gelatine
- 800 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 100 g Puderzucker
- 100 g Zitronensaft
- 2 Pck. Sahnesteif
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 1176 kJ / 281 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 36 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bienenstich
2 godz. 40 min
Schwarzwälder Kirschtorte
4h
Puddingbrezeln
3 Std.
Gefüllte Streuseltaler
2h 30 min
Herzhafter Lettercake/Numbercake
2h
Nuss-Sahne-Torte
8u.
Pfirsich-Nuss-Donauwellen
2h 30 min
Vanille-Buttercreme-Torte mit Marzipandecke
3 Std.
Donauwellen
2 godz. 40 min
Butterkuchen mit Vanillecreme
2h 30 min
Biskuit-Rolle mit Nektarinen-Himbeer-Füllung
5h
Bunter Retro-Obstboden
10 Std.