Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le gravlax de bar (la veille)
- 60 g de sucre de canne
- 50 g de gingembre frais
- le zeste d'½ combava
- 130 g de gros sel
- 2 filets de dorade, sans peau et désarêté (150-200 g)
Les blinis (le jour même)
- 100 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 150 g de lait
- 1 œuf
- 2 pincées de sel
- 30 g de beurre demi-sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 451.4 kJ / 107.2 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Sacharidy
- 10.3 g
- Tuk
- 3.6 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 322.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto aux coquillages et à la truffe
45 min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2h 35 min
Tartare de dorade à la mangue
10 min
Araignée sur sablé cacahuètes, carottes et herbes fraîches
1hod. 35min
Tartare de bar aux fruits de la Passion
20min
Tartare de dorade à la thaïe
1h 15 min.
Gambas panées à la chapelure de morille, asperges vertes et morilles (Laurent Clément)
55 min
Ravioles de saint-jacques, sauce aigre-douce
2h 5min
Ceviche de poisson
30 min
Tarama maison, toasts de concombre
3 Std. 25 Min
Curry thaï de gambas à l’eau de coco, nouilles de riz
30 min
Ceviche de dorade
10 min