Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le gravlax de bar (la veille)
- 60 g de sucre de canne
- 50 g de gingembre frais
- le zeste d'½ combava
- 130 g de gros sel
- 2 filets de dorade, sans peau et désarêté (150-200 g)
Les blinis (le jour même)
- 100 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 150 g de lait
- 1 œuf
- 2 pincées de sel
- 30 g de beurre demi-sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 451.4 kJ / 107.2 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Sacharidy
- 10.3 g
- Tuk
- 3.6 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 322.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saumon gravlax
60 Std. 30 Min
Tartare de dorade à la mangue
10min
Bisque de crevettes à l'orange, bar aux herbes et purée de panais
1 godz. 30 min
Tartare de bar aux fruits de la Passion
20 min
Ceviche de poisson
30 min
Tartare de bar
10min
Brochette de langoustines et leur bisque, blé aux petits légumes
1h 15min
Salade de rouget
1 godz. 30 min
Tarama maison, toasts de concombre
3h 25min
Ceviche de dorade
10min
Sauce vierge
10min
Bobun crevettes à l'ail et au citron
1h