Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le gravlax de bar (la veille)
- 60 g de sucre de canne
- 50 g de gingembre frais
- le zeste d'½ combava
- 130 g de gros sel
- 2 filets de dorade, sans peau et désarêté (150-200 g)
Les blinis (le jour même)
- 100 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 150 g de lait
- 1 œuf
- 2 pincées de sel
- 30 g de beurre demi-sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 451.4 kJ / 107.2 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Sacharidy
- 10.3 g
- Tuk
- 3.6 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 322.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saumon gravlax à la betterave
24 Std.
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13h 30 min
Tartare de daurade à la thaïe
1h 15min
Glace à la citronnelle, tuile au wasabi et saumon fumé
5h 35min
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30min
Tartare de bar
10 Min
Queue de langouste, sauce vanille
1 Std. 35 Min
Œuf mi-mollet aux épinards
1h 50min
Chutney mangue-raisin
35min
Thon mariné à l'asiatique snacké
45 Min
Saumon gravlax
60h 30min
Carpaccio de saumon, sorbet litchi au poivre sauvage
12h 15min