Gravlax de dorade au combava et gingembre

Gravlax de dorade au combava et gingembre

4.5 2 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 12hod. 20min.
14 pièces

Suroviny

Le gravlax de bar (la veille)
  • 60 g de sucre de canne
  • 50 g gingembres frais
  • le zeste d'½ combava
  • 130 g de gros sel
  • 2 filets de dorade, sans peau et désarêté (150-200 g)
Les blinis (le jour même)
  • 100 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 150 g de lait
  • 1 œuf
  • 2 pincées de sel
  • 30 g de beurre demi-sel

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pièce

Sodík 322.7 mg
Protein 8.4 g
Kalorie 451.4 kJ / 107.2 kcal
Tuk 3.6 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 1.8 g
Sacharidy 10.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...