Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 95 g de beurre, et un peu pour le moule
- 3 pincées de sel
- 750 g d'eau
- 400 g de coings, coupés en morceaux
- le jus d'un citron jaune
- 1 oignon, coupé en deux
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 125 g de bleu d'Auvergne
- salade verte, pour le service (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1512.8 kJ / 363.5 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 21.3 g
- Tuk
- 27.4 g
- Nasycený tuk
- 15.9 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 304.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1h
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45 min
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1h 5min
Gratin de fenouil au chèvre
1h 5min
Poires gratinées bleu et noisettes
30 min
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35min
Tatin de fenouil, tomates et miel
50min
Gratin de figue, chèvre et pomme de terre
1h
Tatin de betterave au balsamique et chèvre frais
1h 15min
Cake aux fanes de carottes et mozzarella
1h
Gratin de potiron aux châtaignes
1 Std. 10 Min
Terrine de potimarron aux noisettes
4h 30 min