Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 95 g de beurre, et un peu pour le moule
- 3 pincées de sel
- 750 g d'eau
- 400 g de coings, coupés en morceaux
- le jus d'un citron jaune
- 1 oignon, coupé en deux
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 125 g de bleu d'Auvergne
- salade verte, pour le service (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1512.8 kJ / 363.5 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 21.3 g
- Tuk
- 27.4 g
- Nasycený tuk
- 15.9 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 304.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflé au chèvre et au thym
1h
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1h 30min
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35min
Croustades de pomélo au sabayon et sésame noir
40min
Soufflé au sabre
1h
Clafoutis figues-amandes
50 Min
Tarte aux champignons et beaufort
1 Std. 15 Min
Clafoutis de courgettes aux tomates confites et bacon
1 godz. 10 min
Clafoutis de courgettes, ail et amande
1h
Tarte aux figues, amandes et romarin
2h 5min
Crumble pommes-figues
45 Min
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1h