Kompatibilní verze
Parmentier de restes de gigot d'agneau aux panais et céleri
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de gigot d'agneau, coupé en morceaux (restes cuits de gigot)
- 500 g de panais, coupés en morceaux
- 300 g de céleri-rave, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 300 g de lait
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 70 g de chapelure
- 40 g de beurre, en parcelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1071.8 kJ / 256 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 22.2 g
- Tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 min
Endives au jambon gratinées au comté
13sa
Poulet aux choux de Bruxelles curry moutarde
40 Min
Truites lardées au romarin
1 godz.
Quiche ricotta et pois gourmands à l'orange
1 godz. 30 min
Papillotes de cabillaud en feuille de chou
55 Min
Porchetta aux herbes
50 min
Chou frisé à l'italienne
1 Std. 50 Min
Gratin de chou-fleur au kasha
1 Std. 5 Min
Bulots au court-bouillon
2h
Roulé de pintade au chou
1 Std. 10 Min
Osso-buco aux agrumes
1h 20min