Kompatibilní verze
Parmentier de restes de gigot d'agneau aux panais et céleri
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de gigot d'agneau, coupé en morceaux (restes cuits de gigot)
- 500 g de panais, coupés en morceaux
- 300 g de céleri-rave, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 300 g de lait
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 70 g de chapelure
- 40 g de beurre, en parcelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1071.8 kJ / 256 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 22.2 g
- Tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1 Std. 15 Min
Maquereaux au vin blanc
3 Std. 30 Min
Scotch eggs
1 Std. 25 Min
Parmentier de boudin à la patate douce
50 Min
Cailles farcies au foie gras
55 Min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35 Min
Soupe de blette
35 Min
Papillotes de maquereau à la moutarde
25 Min
Œufs pochés aux épinards crémeux
1 Std. 20 Min
Minichoux farcis au veau, parmesan et noisettes
1 Std. 30 Min
Raie aux câpres
45 Min
Boudin noir aux pommes façon Parmentier
1 Std. 20 Min