Kompatibilní verze
Parmentier de restes de gigot d'agneau aux panais et céleri
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de gigot d'agneau, coupé en morceaux (restes cuits de gigot)
- 500 g de panais, coupés en morceaux
- 300 g de céleri-rave, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 300 g de lait
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 70 g de chapelure
- 40 g de beurre, en parcelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1071.8 kJ / 256 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 22.2 g
- Tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Endive au jambon et au gorgonzola
50min
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1 Std. 10 Min
Parmentier au céleri et au haddock
1 Std. 15 Min
Papillotes de cabillaud en feuille de chou
55 min
Maquereaux et artichauts à l'escabèche
12h
Poulet aux choux de Bruxelles curry moutarde
40min
Tian de fenouil, aubergines et tomates
1 Std. 10 Min
Bar et topinambours rôtis, purée de panais
1 Std. 30 Min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35min
Solette du bassin, moules et coques, fondue de poireau
1 Std. 15 Min
Salade de raie
1h 45min
Purée céleri-pomme
45min