Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla cortada en cuatro
- 20 g de aceite de oliva
- 125 g de longaniza picada en trozos de 1 cm
- 500 g de carne molida de vacuno
- 2 cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 400 g de tomates en conserva picados en cubos
- 1 cucharada de concentrado de tomate
- 60 g de vino tinto
- 30 g de jugo de limón
- 1 cucharada de ají de color o paprika
- 1 pellizco de comino molido
- 2 cucharaditas de mostaza de Dijon
- 1 cucharada de salsa inglesa
- 1 cucharada de orégano
- 1 cucharadita de canela en polvo
- ½ cucharadita de azúcar
- 1 hoja de laurel
- 1 cucharada de salsa Tabasco ® (opcional)
- 400 g de porotos rojos en conserva drenados
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2513 kJ / 601 kcal
- Protein
- 41.4 g
- Sacharidy
- 34.3 g
- Tuk
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Charquicán con charqui
1h 10 min
Chevalier de queso y jamón
1h 5 min
Sofrito chileno
20min
Strogonoff de pollo
40 min
Porotos granados con mazamorra
1h 15 min
Caldillo de congrio
1h 45 min
Ricotta casera
50 min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50 min
Pan amasado
55 min
Queque clásico
1h 20 min
Pastelera de choclo
1h
Pebre
20min