Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cocción del arroz
- 1000 g de agua
- 2 ½ cucharadita de sal
- 20 g de aceite de oliva
- 250 g de arroz de grano largo
Sofrito
-
300
g de tomates maduros pelados, sin semillas y cortado en cuartos
nebo 300 g de tomates en conserva pelados, sin semillas y cortado en cuartos - 75 g de pimentón rojo en trozos
- 100 g de cebolla cortada en dos
- 5 g de jengibre fresco pelado
- 20 g de aceite de oliva
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
Armado
- 250 g de leche de coco
-
1
cucharadita de concentrado de caldo de verduras casero
nebo 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.) - 200 g de arvejas descongeladas
- 200 g de agua
- 500 g de camarones pelados, cocidos y sin venas
- ½ limón, su zeste y su jugo
- 10 g de hojas de cilantro fresco para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1397 kJ / 334 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 43.7 g
- Tuk
- 9.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo tikka masala
1h 20min
Sofrito chileno
20min
Arroz Turco
40min
Queque clásico
1h 20min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50 min
Chupe de locos
1h 20min
Pastelera de choclo
1h
Queque de zanahoria y naranja
2h 15 min
Pisco sour
10 min
Arroz sabroso
25 Min
Cremoso de mote
1h 20min
Pebre
20min