Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 240 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 10 g de noix de coco en poudre
- 125 g d'huile de coco hydrogénée, à température ambiante
- 1 jaune d'œuf
- 1 pincée de sel
La garniture
- ½ botte de cerfeuil frais, coupée en tronçons
- 300 g de champignons de Paris frais, coupés en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 50 g de crème liquide
- 200 g de lait
- 4 œufs
- 250 g de ricotta
- du sel
- du poivre moulu
- 50 g de noisettes grillées
- 1 poignée de pousses de betterave
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2590 kJ / 622 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 44 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagnes champignons-fromage
1h 15min
Lasagne aux trois poivrons
1sa 25 dk
Soufflé de pommes de terre au cheddar
1 Std. 45 Min
Quiche de Noël au fromage et à l'oignon (Royaume-Uni)
1 Std. 45 Min
Quiche oignon, champignon et andouille
50min
Quiche aux carottes à la noix de coco
2 Std.
Galette oignon-chèvre
35min
Quiche lorraine au tofu fumé
1h 55min
Lasagne végétarienne à la mozzarella
1 Std. 20 Min
Quiche aux crevettes et tomates
1sa 10 dk
Quiche oignon-fenouil
1sa 10 dk
Quiche aux légumes du soleil et feta
1 Std. 30 Min