Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 240 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 10 g de noix de coco en poudre
- 125 g d'huile de coco hydrogénée, à température ambiante
- 1 jaune d'œuf
- 1 pincée de sel
La garniture
- ½ botte de cerfeuil frais, coupée en tronçons
- 300 g de champignons de Paris frais, coupés en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 50 g de crème liquide
- 200 g de lait
- 4 œufs
- 250 g de ricotta
- du sel
- du poivre moulu
- 50 g de noisettes grillées
- 1 poignée de pousses de betterave
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2590 kJ / 622 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 44 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche verte au chèvre frais et aux épinards
2 Std. 20 Min
Quiche aux légumes du soleil et feta
1h 30min
Quiche aux tomates, épinards et ricotta
1h 30min
Cake carotte-courgette-chèvre
55 Min
Gratin de pomme de terre aux cèpes
1h 20min
Tarte asperge-ricotta
1h 25min
Quiche au poireau et au thon
50 Min
Tarte aux champignons et à la mimolette
1h 50min
Quiche aux épinards et poivron rouge
1h
Quiche saumon-épinard-chèvre
1h
Quiche au saumon fumé et aux artichauts
50 Min
Clafoutis de courgettes sans gluten
50 Min